:: Znam da je bitno napajanje, al sem toga, jel ima jos nesto :: I koje bi mogao da uzmem, da ne bude mnogo skupo Koliko novca si spreman da izdvojish?
:: Pa ja nebi vise od 50e, zato i pitam... Znam da ima chieftec koji su sig dobra, al mi se ne daje toliko para. Radije bi ih na ostalo potrosio :: :: :: Bez napajanja ili sa napajanjem?
:: Sa napajanjem, i to bar 400W.. :: Vidjao sam da ima neka Frontier za 30e sa napajanjem od 420W, valja li to :: :: :: Do 30e po meni je Eurocase najbolji, ali bolje dati oko 50e za ASUS.
:: :: Video sam neka asusova po toj ceni, ali su sa napajanjem od 360W... :: : Da, ali radi se o pravih 360W dok kod Frontier-a i Codegena nema govora o 400 ili 420W, dobro je ako imaju i 300W. Ja imam ASUS TA211 i hiper sam zadovoljan.
Kuciste LC power serija 906S; napajanje LC iz silent serije; prednji ventilator 12tica. pro serija kucista. http://www.lc-power.com/. Izvrsno kuciste. Uostalom kao i njihova napajanja
:: :: :: :: Sa napajanjem, i to bar 400W.. :: :: Vidjao sam da ima neka Frontier za 30e sa napajanjem od 420W, valja li to :: :: :: :: :: :: :: Do 30e po meni je Eurocase najbolji, ali bolje dati oko 50e za ASUS
U kuciste bi stavio, Asus A8N-E, 6600gt i Athlon3200, jel to napajanje dovoljno? Jos imam i dva harda i dva cd-a...
:: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sa napajanjem, i to bar 400W.. :: :: :: Vidjao sam da ima neka Frontier za 30e sa napajanjem od 420W, valja li to :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Do 30e po meni je Eurocase najbolji, ali bolje dati oko 50e za ASUS :: :: U kuciste bi stavio, Asus A8N-E, 6600gt i Athlon3200, jel to napajanje dovoljno? Jos imam i dva harda i dva cd-a.. S obzirom da bi ta mashina troshila solidne kolicine struje preporucujem ti da NIKAKO ne uzimash neko kucishte od 30e.Uzmi lepo ASUS, na njemu ce raditi sigurno.
:: Kuciste LC power serija 906S; napajanje LC iz silent serije; prednji ventilator 12tica. pro serija kucista. http://www.lc-power.com/. Izvrsno kuciste. Uostalom kao i njihova napajanj :: :: :: A gde mogu da nadjem LC Power kucista?
:: :: :: :: :: Kuciste LC power serija 906S; napajanje LC iz silent serije; prednji ventilator 12tica. pro serija kucista. http://www.lc-power.com/. Izvrsno kuciste. Uostalom kao i njihova napajanj :: :: :: :: :: :: :: A gde mogu da nadjem LC Power kucista Pogledaj ovde na PCBerzi, ima na dosta mesta, sad sam gledao.Ali da ti kazem napajanje od 350W koje dolazi sa nekim od LC kucishta nije ni blizu ASUSu od 360W.
Jesu ova LC lepa, al mi je bitnije da bude kvalitetno. Tako da cu najverovatnije da uzmem Asus, a i nije ni ono ruzno. A koji bi mi model bio najbolji?
:: Jesu ova LC lepa, al mi je bitnije da bude kvalitetno. Tako da cu najverovatnije da uzmem Asus, a i nije ni ono ruzno :: A koji bi mi model bio najbolji :: :: ::
:: http://www.lc-power.com/htm/products_detail.php?lang=2&h_id=2&u_id=27&a_id=8 :: Napajanje u kucistu je MNOGO bolje nego u ASUSu, a izrada ovog kucista je definitivno u rangu CM. Odlicno hladjenje i izuzetno tiho napajanj :: :: :: :: Jesu ova LC lepa, al mi je bitnije da bude kvalitetno. Tako da cu najverovatnije da uzmem Asus, a i nije ni ono ruzno :: :: A koji bi mi model bio najbolji :: :: :: :: :: :: Napajanje LC Power od 350W u maloprodaji koshta 18e pa je jasno koji je kvalitet u pitanju, dok je ASUS 360W oko 40e. I naravno da nema pravih 350W i naravno da kvalitet izrade nije na nivou CM-a.A i onaj LC od 550W nema ni blizu 550W mada je za te pare best buy. Uzmi ASUSa, necesh zazaliti.
uporedi sta ko nudi, asus sa napajanjem od 360W je 60e a LC Power sa 350W je 35e. ja mislim da bi ti oba zavrsila posao, pa cak mozda i mercury, neo ili eurocase za jos manje pare ali naravno kolko para tolko muzike. ja imam asus TA211 kupio sam ga bez napajanja i prilicno je kvalitetno. sa njim se dobije izduvni kuler usrafljen na zadnju stranu koji se vrti na 3000 rpm i dere se ko svinja u ropcu te ga treba odmah skinuti. meni je samo to kuciste smanjilo temperaturu procesora za 5 stepeni tako da vredi dati pare za dobar plek.
LC Power 102W sa 350W napajanjem 35e LC Power 906S sa 350W napajanjem 50e ASUS TA21 sa 360W napajanjem 60e pa ti vidi sta ti se vise svidja to koje ces uzeti zavisi od kompromisa izmedju tvojih zelja, mogucnosti i potreba. neko kupi asus neko coolermaster neko neo neko mercury neko frontier neko eurocase neko lc power ... neko antec ili enermax ... svako ima svoju cenu i po njoj manje vise kreiran kvalitet
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.