dakle, uzeo sam jeftino polovan gorepomenuti stampac. stampa 35 strana u minuti, do 100000 strana mesecno preporuceno 1500-5000 mesecno.Ima 48mb memorije. Kad radi-radi, samo stancuje a kad ne radi... pa, kuca se, izbacuje greske. Najcesce greske su ERROR 49.FF04, zatim POWER OFF AND ON itd. Ponekada ne zavrsi sekvencu paljenja, tj. zakuca se, ne stigne do `ready` na displayu. Imam utisak da je rec onekom pitanju vezanom za temperaturu, ima problem kad se zagreje pa ga treba pustiti da se ohladi? updateovao sam firmware i nema izmena?! Do sada sam odstampao 1500 strana (sve za par dana) ali uz dosta prekida. Ima li neko iskustva sa tim, sta bi moglo da bude u pitanju? Ako ne po principu sam svoj majstor gde da ga nosim? F1! F1!
Aaaaaaaa! Da ga nosim u neki dobar servis! Vidis to mi nije palo na pamet! (sarkazam) Znam koji su ovasceni HP servisi (znam i ljude) i bas mi se ne da da imam posla sa njima... Pala mi je i memorija na pamet s tim da sam zainteresovan da (ako neko zna da me posavetuje kako) probam da ga nateram da radi ne koristeci sopstvenu memoriju. Citao sam negde da moze tako nesto da se izvede, ali se ne secam gde... Aj hvala ti na pokusaju nemamime
:: Uzroka moze biti vise, hladan lem, memorija... Najblolje odnesi u neki dobar servis, a ovo nije mesto za reklamiranje istih :: :: :: Ja sam najpametniji.. :: ...kaze moj desetogodisnji sin :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.