Oba su Ergonomskog oblika i rezolucije 800 dpi, Creative ima 2 dugmeta i scroll dok Genius sem ta tri ima jos 7 dodatnih tastera. Cena im je ista. Cisto me zanima vase misljenje ko ima iskustva ili se razume koji je proizvodjac od ta dva kvalitetniji i koji ima bolje ergonomske karakteristike tj koji prirodnije lezi u ruci jer mi je to jako bitno (ubi me zglob)
Nema sanse, igrice mi nisu ciljna grupa i nije mi pravo da dajem par hiljada vise zarad komfora u kome necu uzivati onoliko koliko je to njime predvidjeno, mada ukoliko znas neki logitech model ergonomskog dizajna i 800+ dpi za do 20e moze. Inace bas doticnim Genius-om sam se odusevio kod jednog ortaka pre par nedelja i time sto je extra jeftin zato i hocu da kupim, njega ili nesto slicne cene i karakteristika
:: Nema sanse, igrice mi nisu ciljna grupa i nije mi pravo da dajem par hiljada vise zarad komfora u kome necu uzivati onoliko koliko je to njime predvidjeno, mada ukoliko znas neki logitech model ergonomskog dizajna i 800+ dpi za do 20e moze :: Inace bas doticnim Genius-om sam se odusevio kod jednog ortaka pre par nedelja i time sto je extra jeftin zato i hocu da kupim, njega ili nesto slicne cene i karakteristik :: :: Licence to kil :: :: Za 20e i nema bash neki ergonomski Logitech.
pa to ti pricam ali zato ima genius i creative nasao sam jos neke modele kod oba proizvodjaca koji su istog cenovnog ranga i ergonomskog dizajna, sta bi preporucio kao proizvodjaca genius ili creative
:: pa to ti pricam ali zato ima genius i creativ :: nasao sam jos neke modele kod oba proizvodjaca koji su istog cenovnog ranga i ergonomskog dizajna, sta bi preporucio kao proizvodjaca genius ili creativ :: :: Licence to kil :: :: Nikad nisam voleo Genius, nije problem erg. dizajn vec losh kvalitet izrade, losha plastika.Za Creative znam da od skoro pravi i misheve mada nisam imao prilike da probam.Ipak mi Creative uliva vece poverenje od Genius-a, tako da bih kao proizvodjaca preporucio Creative.
:: a sta mislis o Logitech mx310 ili Logitech B8 :: :: Licence to kil :: :: Sa MX serijom se teshko moze pogreshiti, aovaj drugi mi nije poznat, cuo sam za B58.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.