Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Genius NetScroll + Superior (VS) Creative optical 3000
STRANA 1 OD 1
ludi Genius NetScroll + Superior (VS) Creative optical 3000 08.07.2006. 16:09 T1963

status: user
broj poruka: 568
Dvoumim se izmedju ova dva misa:
1) Genius NetScroll + Superior
slika: http://www.vikinborg.com.ar/netscrollr.jpg
2) Creative optical 3000
slika: http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/art_MouseOptical3000_p.jpg

Oba su Ergonomskog oblika i rezolucije 800 dpi, Creative ima 2 dugmeta i scroll dok Genius sem ta tri ima jos 7 dodatnih tastera. Cena im je ista.
Cisto me zanima vase misljenje ko ima iskustva ili se razume koji je proizvodjac od ta dva kvalitetniji i koji ima bolje ergonomske karakteristike tj koji prirodnije lezi u ruci jer mi je to jako bitno (ubi me zglob)

Licence to kill
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
IgorB ... 08.07.2006. 18:08 #6831

broj poruka: 281
Najbolje bi ti bilo kada bi otišao u neku prodavnicu i probao oba miša.Genius mi deluje kao kopija mx500.
https://www.piratesunited.com

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Garson RE 09.07.2006. 01:01 #6835

broj poruka: 736
Ima li kakve shanse da uzmesh neki Logitech?

ludi ... 09.07.2006. 10:12 #6842

Nema sanse, igrice mi nisu ciljna grupa i nije mi pravo da dajem par hiljada vise zarad komfora u kome necu uzivati onoliko koliko je to njime predvidjeno, mada ukoliko znas neki logitech model ergonomskog dizajna i 800+ dpi za do 20e moze.
Inace bas doticnim Genius-om sam se odusevio kod jednog ortaka pre par nedelja i time sto je extra jeftin zato i hocu da kupim, njega ili nesto slicne cene i karakteristika

Licence to kill

Garson Re: ... 09.07.2006. 14:43 #6847

:: Nema sanse, igrice mi nisu ciljna grupa i nije mi pravo da dajem par hiljada vise zarad komfora u kome necu uzivati onoliko koliko je to njime predvidjeno, mada ukoliko znas neki logitech model ergonomskog dizajna i 800+ dpi za do 20e moze
:: Inace bas doticnim Genius-om sam se odusevio kod jednog ortaka pre par nedelja i time sto je extra jeftin zato i hocu da kupim, njega ili nesto slicne cene i karakteristik
::
:: Licence to kil
Za 20e i nema bash neki ergonomski Logitech.
ludi ... 09.07.2006. 16:28 #6850

pa to ti pricam ali zato ima genius i creative
nasao sam jos neke modele kod oba proizvodjaca koji su istog cenovnog ranga i ergonomskog dizajna, sta bi preporucio kao proizvodjaca genius ili creative

Licence to kill

Garson Re: ... 09.07.2006. 16:41 #6852

:: pa to ti pricam ali zato ima genius i creativ
:: nasao sam jos neke modele kod oba proizvodjaca koji su istog cenovnog ranga i ergonomskog dizajna, sta bi preporucio kao proizvodjaca genius ili creativ
Nikad nisam voleo Genius, nije problem erg. dizajn vec losh kvalitet izrade, losha plastika.Za Creative znam da od skoro pravi i misheve mada nisam imao prilike da probam.Ipak mi Creative uliva vece poverenje od Genius-a, tako da bih kao proizvodjaca preporucio Creative.
ludi ... 14.07.2006. 20:04 #6988

a sta mislis o Logitech mx310 ili Logitech B85

Licence to kill

Garson Re: ... 18.07.2006. 20:58 #7036

:: a sta mislis o Logitech mx310 ili Logitech B8
Sa MX serijom se teshko moze pogreshiti, aovaj drugi mi nije poznat, cuo sam za B58.
ludi ovako izgleda B85 19.07.2006. 10:57 #7046

B85:
http://www.caseking.de/shop/catalog/images/GAMO_045_1g.jpg
MX310:
http://www.mb-tech.at/images/mx310.jpg

kao sto vidis skoro su isti je*bes mi mater ako se ne koristi isti kalup samo drukcija plastika
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs