Ok vidim ovde svi preporucuju Corsair, jeste najkvalitetnije napajanje od svih ovde i najvise ce da sluzi, ali kada njemu dune nekih 300+ V crci ce kao i Frontier od 1500 dinara, ok to se retko desava. Druga stvar sta ce njemu napajanje koje moze da radi 50 godina ? posle 3 godine ce ga promeniti, a sta ako mu slucajno u te 3 godine zatreba 700W+ koje ovaj Corsair ne moze da pruzi, mozda moze da pruzi 100% (nekad i vise) od propisane snage (kod TT-a i drugih je 85%-90%). Najnekvalitetniji od ponudjenih je Chieftec sto mu govori i cena, a Corsair je najkvalitetniji ali i najskuplji. Sto kaze Dachmann TT je jedna od najkvalitetnijih firmi na ovom polju, mozda je 1%-5% gora od Corsair-a ? One koje mrze da gledaju cene evo ih:
Corsair 620W HX620 modular=12830 Napajanje CoolerMaster Real Power Pro 700W Modular, v2.91, Active PFC, RS-700-ASAA-A1, 713002690-GP=11690 ThermalTake Toughtpower 750W, W0116=10 910 Napajanje CHIEFTEC APS-850C 850W =11500
Pa sto ne napisu lepo 900W :), pa da znamo sta kupujemo ?
Pozdrav!
:: I ako to nije predmet teme Corsair HX 750W moze da izvuce 900W bas kao i TX 750W :: :: ___________________________________ :: :: Ko ovde ne poludi taj nije normalan. :: ::
:: Pa sto ne napisu lepo 900W :), pa da znamo sta kupujemo :: :: Pozdrav :: :: :: :: I ako to nije predmet teme Corsair HX 750W moze da izvuce 900W bas kao i TX 750W :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: Ko ovde ne poludi taj nije normalan. :: :: :: ::
Ja imam Corsair CMPSU-650TX i prezadovoljan sam, odlicno napajanje, 5 godinica garancije, a po raznim forumima sam citao da moze da podnese i daleko vece opterecenje. Skupo jeste, ali vredi svaku paru. Da ne pricamo napamet, vidi o cemu se radi: http://www.corsair.com/products/tx/default.aspx
Svako od ovih navedenih napajanja izvlaci dosta vise od propisanog i sva 4 su vrhunskog kvaliteta.Jedina sustina kako god da se okrene je da je TT jaci i sa obzirom sta ce sve da tera kod Baxa,mislim da je bolje resenje TT. ___________________________________________
Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: Ja imam Corsair CMPSU-650TX i prezadovoljan sam, odlicno napajanje, 5 godinica garancije, a po raznim forumima sam citao da moze da podnese i daleko vece opterecenje. Skupo jeste, ali vredi svaku paru :: Da ne pricamo napamet, vidi o cemu se radi: http://www.corsair.com/products/tx/default.asp :: :: ::
sva 3 su vrhunska, tako da zbog toga bih ti dao preporuku da ides po principu ukusa, ono koje ti se najvise svidi po izgledu, njega uzmi, u mom slucaju to je Chieftec, i po meni je bolji izbor od CM i TT-a, a ako mozes da nadjes Enermax od 850W, mada cisto sumnjam, to bi ti bio najbolji odabir.
Doticnog Corsaira imam vec dve godine i njemu ide svaka preporuka!A ako bi mogao da se iskopa,Enermax bi bio jos jedan mali korak napred... U svakom slucaju,pravi poznavaoci uvek imaju slatke muke koje dovode do pravog izbora i uzivanja u kupovini i koriscenju...Svaka cast Bax,pozdrav!
To sam vec prevideo. Onda je po meni bolje uzeti Corsair TX 750W jer je po ceni maltene skoro isti kao HX 620W, mozda cak i malo jeftiniji ali ima vecu sirovu snagu.
Malo jeftiniji od oba je Chieftec CFT-750W-14C i 14CS koji jeste modularan ali je Corsair kvalitetniji.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.