Potrebno mi je kuciste za masinu u podpisu, da je lepo hladi, a da ne bude preko 100€, napajanje mi ne treba, samo da ima mnogo ventilatora, ...gledao sam Antec 9 hundred, pa sad ako ima ko kakv predlog nek mi kaze!
Imam ozbiljan problem sa hladjenjem maticen ploce, mnogo se greje DFI...
Unapred hvala...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
Antec 900, nije lose kuciste al postoje sad i bolja, taj Antec je mali dosta, skucen je, nema cable menagement, ima solidno hladjenje jedino to...
Imas za oko 10000 Cooler Master HAF 922 (manja verzija HAF-a 932, ali odlicno je kuciste citao sam neke review-e i kazu da je poboljsano u odnosu na veceg i starijeg brata po dizajnu i kvalitetu, dok je hladjenje ostalo vrhunsko kao i u HAF 932)...
Gladiator-a 600 ne gledaj jer je mnogo malo i slabo je hladjenje morao bi da kupujes dodatne ventilatore ako hoces odlican airflow... Isto vazi i za TT Soprano DX i Centuriona 690 (mada ovaj Cnturion je jako do0bar ako mu se stave dodatni ventilatori...
A za malo manje od 100e ima odlicno kuciste NZXT Tempest, bolji Airflow nego kod Antec 900, dosta je vece, iako spada u MIDI Tower visoko je preko 50cm sto nije malo... Ja da uzimam neko kuciste za 100e verovatno bih uzeo ovaj NZXT, mislim da je bestbuy za te pare...Dobijes 4x120mm ventilatore i 2x140mm za malo manje od 100e, ima cable menagament, dosta prostora unutra oko 56cm je dugacko...
Ej, Bakse, sad me razočara. Ako ne postoji još koji dezen tog kućišta, onda kombinacija crne boje sa crvenim mešom koji tako bode oči je stvarno očajna. Još ispod tog crvenog meša ventovi sa plavim diodama. Možda je hlađenje dobro, ali je po meni Čiftek sa ovim kućištem usrao motku. Inače, ja sam sa mojim Antec Three Hundred prezadovoljan.
:: Ej, Bakse, sad me razočara. Ako ne postoji još koji dezen tog kućišta, onda kombinacija crne boje sa crvenim mešom koji tako bode oči je stvarno očajna. Još ispod tog crvenog meša ventovi sa plavim diodama. Možda je hlađenje dobro, ali je po meni Čiftek sa ovim kućištem usrao motku :: Inače, ja sam sa mojim Antec Three Hundred prezadovoljan :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
@ Bax, gledao sam neki review za Thermaltake Armor+MX VH8000BWS, u sustini mi se svidja kuciste, ali je problem sto ima napajanje gore za razliku od vecine gde je napajanje dole, pa me zanima koliko to ustvari utice? Drugo, jel ima to kuciste ventilator na vrhu i koje je dimenzije? Posto na njihovom oficielnom siteu ne pise da ima...
Pozz...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
Koliko ja kapiram gore bez problema može bar jedan 120mm ventiš da se monitra pored napajanja. Međutim on ne dolazi uz kućište.
:: @ Bax, gledao sam neki review za Thermaltake Armor+MX VH8000BWS, u sustini mi se svidja kuciste, ali je problem sto ima napajanje gore za razliku od vecine gde je napajanje dole, pa me zanima koliko to ustvari utice :: Drugo, jel ima to kuciste ventilator na vrhu i koje je dimenzije? Posto na njihovom oficielnom siteu ne pise da ima.. :: :: Pozz.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750 :: ::
Svidja mi se, taj ThermalTake Element S je bas bas elegantan, mada nigde nisam video sa side fan-om, ...ko je uvoznik TT za srbiju?
Pozz...
TT SOPRANO DX je FRH lepo kuciste uzivo 3x lepse ! TT SOPRANO RS 201 ili tako nesto odnapred plastikaner jako kvalitetan i ono je uzivo VRH mada je ovaj DX alu.... Ja bi njega uzeo ove CM kao da su iz bejruta dosli svi izbuseni ! ipak je to kucste trebas svaki dan da ga gledas, a sad sto ce za 1c da bude hladnije... ako ti bas znaci
...nekako mi je TT Element S lepsi, i to mnogo... a ovi modeli tipa HAF i slicno, bre mnogo izgledaju rupicasti, kao da su sklepani od nekih neobradjenih delova, cak sam na Antec Nine Hundred, narocito Nine Hundred Two imao tu primedbu, ali mi se svidjao raspored unutra, i ventilacija... no, ako uspem da nadjem ovaj TT S bicu presrecan, narocito sa onom stranicom sa dodatnim ventilatorom...
Pozz...
Napokon da je neko video to kuciste, ja sam to pokazivao pre nekih mesec-2 dana, niko nije obratio paznju koliko je dobro kuciste (po ventilaciji po meni bolje i od TT Armora). Ako nadjes obavezno javi, hoce moj drug da kupi, jer je kuciste bruka, kod Amera je oko 150 USD, sto je oko 9k dinara :). Pogledaj u Bench Shop-u, oni imaju egzotican hardware :).
Pozdrav!
:: ...nekako mi je TT Element S lepsi, i to mnogo... a ovi modeli tipa HAF i slicno, bre mnogo izgledaju rupicasti, kao da su sklepani od nekih neobradjenih delova, cak sam na Antec Nine Hundred, narocito Nine Hundred Two imao tu primedbu, ali mi se svidjao raspored unutra, i ventilacija... no, ako uspem da nadjem ovaj TT S bicu presrecan, narocito sa onom stranicom sa dodatnim ventilatorom.. :: :: Pozz.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.