vratio se kuci sa odmora ne radi kompjuter, nece da upali hard, skontam napajanje , stavim drugo slabije od 300 W , i nece da mi radi dugme turn on/off i nece da ugasi napajanje kad ga posljamem na turn off iz windowsa.
Sta reći, da kupim novo napajanje ili sta .. ?
mašina je : P4 3.0, 512 MB, 160 GB i tako ... masina sluzi za slusanje muzike :)
Da zaboravih da napisem da komjuter palim tako sto na poleđini kućišta gde je napajanje ima onaj prekidaj 0/1 i tako se upali, kad dam komandu iz windowsa za turrn off ugasi on ploču ali napajanje neće
:: Da zaboravih da napisem da komjuter palim tako sto na poleđini kućišta gde je napajanje ima onaj prekidaj 0/1 i tako se upali, kad dam komandu iz windowsa za turrn off ugasi on ploču ali napajanje neće
:: Da zaboravih da napisem da komjuter palim tako sto na poleđini kućišta gde je napajanje ima onaj prekidaj 0/1 i tako se upali, kad dam komandu iz windowsa za turrn off ugasi on ploču ali napajanje neć Ako ventilatori i dalje rade, onda je neispravno napajanje.
Proverio sam u Biosu sve je ok u power man. kako treba da stoji, cak sam i LOAD default i opet isto. A inace stavio sam drugo kuciste (koji nije neko) bas zbog toga sto nije hteo da se pali i gasi na dugme on/off. a probacu jos sa restartom biosa da vidimo sta ce biti ,ali ja mislim da je najblje da pazarim neko napajanje ...
a jesi li ti malo iskljucio komp iz struje (izvukao uticnicu iz zida) kad si odlazio na odmor? ako se EDB igrala sa njim u tvom odsustvu imaces ti dosta zabave da ga prevaspitas...
daj nije valjda opet ploča se sjebala , ne mogu vise da menjam ploče.
drzacomp - ne znam sta bi ti rekao ja nikad ne gasim iz uticnice nista, i nikad nisam imao nijedan problem . samo da nije opet ploča, umorio sam se više :)
Probaj sa drugim napajanjem ali sigorno ispravnim, a ne nekim starim krsom. Ako se isto ponasa sledi ti `Jugoton` (nova ploca - za one koji se toga jos secaju).
sad sam se malo igrao, znaci resetuje komp normalno, kad ga posaljem na turn off iz win-a on ne ugasi ventilatore od napajanja i od coolera oni nastavljaju da rade ali sistem se ugasi . Nemam gde da uzmem napajanje drugo jedino da bacim 1500 kinti
Pozajmi od prijatelja dobro napajanje ili odnesi kuciste u neki servis neka provere napajanje. Tada ces znati na cemu si. To nebi trebalo da ti naplate (osim ako nisu p**eri)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.