:: Nisam siguran da znam koje je. Kako bi to mogao da proverim :: Nigde mi ne pise, tako da je verovatno kung fu:):) :: :: U specifikaciji kompa pise samo Atx miditower 350 :: Ako tako pishe onda je kung-fu sigurno.
sto se tice kucista menjaj ga ako je ono usko na koje se ploca ugradjuje preko zabica koje se kace za desnu ivicu koja se od nazad drzi nitnama, ako se ploca kaci na dodatni nosac odvojen par santimetara od desne ivice koja slobodno moze da se skine i kaci se srafovima onda ostavi staro.
Dobro je kuciste, i izgleda dobro, i pristojne je velicine. A i ploca je na odvojenom delu, a ne na stranici kucista, koje moze da se skine. Sto znaci, samo napajanje a... Jel to treba neko posebno ili da gledam samo cenu?:)
:: Dobro je kuciste, i izgleda dobro, i pristojne je velicine. A i ploca je na odvojenom delu, a ne na stranici kucista, koje moze da se skine. Sto znaci, samo napajanje a.. :: Jel to treba neko posebno ili da gledam samo cenu?: :: :: :: Najjeftinije shto bih ja uzeo je Cooler Master Extreme Power 380W koji je 30e a moja preporuka je LC Power 550W za 50e.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.