Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
CM Gladiator 600, ima li ga iko ?
STRANA 1 OD 1
Slavuj CM Gladiator 600, ima li ga iko ? 05.08.2009. 15:14 T19212

status: user
broj poruka: 2236
http://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/Gladiator_600/5.html

Pošto mi se mnogo svidelo, sa priloženih fotografija, to što je napajanje dole, što su od Gigabyte-a ``ukrali`` one držače za HDD, takođe držače za optiku i one male parčiće što drže PCI karte, što se ne mora skidati ploča kada se skida CPU hladnjak, što nema mesta za Floppy, koji niko zdrav ne koristi već nekoliko godina, i po mom nekakvom mišljenju je trenutna cena ``realna`` za to sve, samo mu nedostaju http://accuratemfg.com/images/ThumbScrewGroup.jpg

za strane kućišta,

pa bih voleo da pročitam od vlasnika, ako ih ima, kakva je plastika, je l` nešto cvrči, krči, drči, zvrči, cvili, škripi ili ne ?

Srbologija, nauka belosvetska.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 I meni se svideo 05.08.2009. 15:21 #132047

broj poruka: 6101
ali sam se u poslednjem trenutku odlučio na Antec 300 i nisam se prevario. Kućište je `prosto ko pasulj` - tj. jednostavno, bez ikakvih šrafles proseravanja, koja mogu da rade, ali i ne moraju. Oborio sam temperature u kućištu od 3-9 stepeni u odnosu na Čifteka. Naravno, ubacio sam tri venta, na mesta koja su prazna, pošto se dva dobijaju sa kućištem. I kod njega sa većina komponenti montira pomoću tih šarafa sa velikim glavama. Antec 300 - kućište za svaku preporuku.

Šefe, koji ti je vrag?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict ne vredi vise od 25 eur 05.08.2009. 15:24 #132048

broj poruka: 4515

- - - -
POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!?
-

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs