Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Najbolja tastatura...
STRANA 1 OD 1
SuperMrki Najbolja tastatura... 02.08.2009. 13:22 T19152

status: user
broj poruka: 71

Poz drugari...

Trebaju mi jedno 10 tastatura, sto kvalitetnijih, a da ispunjavaju sledece kriterijume:

- slim design
- ne nabudzen design (nisu za igrice, bez onih dodatnih dugmica i senzora)
- wireless
- mekani dugmicu, da ne prave buku
- sto manje prijava kvarova od postojecih korisnika
- najbolji izbor bi bio Logitech

E sad, vecina ce reci, idi na Logitech.com pa izaberi sam... U pravu ste, mogu i to, ali zato i postujem topic, da vidim ocenu korisnika, jer verujem da ima vecina koja ima tako nesto kod kuce...

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Ovo nije loša tastatura 02.08.2009. 13:30 #131562

broj poruka: 12057

Logitech Pro 2000 Wireless
http://www.logitech.com/index.cfm/for_business/products/keyboards/devices/5136&cl=us,en
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

******************KLIPE*******************
http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jpg

-ShonE- Uh! 02.08.2009. 13:48 #131565

broj poruka: 3529

Za mene definitivno Logitech Illumination, ali nije wireless. Imam je i sve preporuke!
Mekani dugmici, prijatno pozadinsko osvetljenje, odlicna zavrsna obrada....

Ako bas mora bezicna onda bi izbor pao na neku od diNOVO serije.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bikolor Ako wireless nije presudan 02.08.2009. 14:09 #131566

broj poruka: 79
sve uslove zadovoljava i preporuka ponosnog vlasnika(vec dve godine) ide za Logitech UltraX Premium!
Kvalitetna je,mislim da kosta oko 20 eurica pa ako ti je uhvati oko...
http://www.techzine.nl/uploaded/31617_84f9d367.jp
Slavuj ... 02.08.2009. 14:31 #131568

broj poruka: 2236
Što se mog sluha tiče, te tanke tastature, SLIM, a da ne prave buku, postoje samo na laptop pe-ce računarima. Ima par modela koji su sasvim ok prvih 10 dana, dok se ne razrade, a posle su bučni skoro kao pisaća mašina, u najboljem slučaju = zvečka.

Zato koristim Logitech, najobičniju crnu, mislim da je bila 10 eura, a njena Wireless varijanta je 20 ili 25, prodaje se svuda. ``Tiha je``, zveči jedno 10 puta manje od bilo koje slim koju sam probao, već godinu dana je koristim, rekao bih da je potpuno ista kao i prvog dana.

Model je 250 Deluxe :)

Liči na onu što je Bax predložio, samo nema mnogo onih dugmića okolo, koje je u životu koristilo otprilike 0.000016% korisnika tastature koji su ikada hodali ovom planetom.

Problema 0(jedino ako si baksuz kao ja, pa ti uleti virus koji preko Windowsa poremeti rad tastature), dugmići za svaku pohvalu, pitaj bilo koga ko je koristi/koristio.

Srbologija, nauka belosvetska.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SuperMrki Hvala drugari... 02.08.2009. 15:27 #131577

broj poruka: 71
... da gledam za sebe, ja bi nesto s zicom sto ste predlozili, vec gledma za nekog drugog kome treba za posao i kome je presudno da mu stolovi budu sa sto manje kabloza, zato i gledam wireless...

Kako god, hvala na info

Poz
xendza Logitech ( Tehnomarket, TC DELTA ) 02.08.2009. 15:46 #131581

broj poruka: 601
Logitech - diNovo Keyboard Mac® Edition, eto to je to sto trazis cena je oko 7700 dinara! Ima je u TEHNOMARKETU ( delta city drugi sprat ) mislim da je tamo ONA najeftinija. Mozes i da je isprobas tamo ako hoces, lepo uzmes otvoris gledas i naravno kupish :)) poz
mikac962 Re: 02.08.2009. 16:14 #131585

broj poruka: 555
Od mene samo jedan savet. Koliko su udaljeni stolovi jedni od drugih? To je jako bitno kod wireless tastatura i miseva, jer moze da dodje do mesanja signala, pa onda nista ne funkcionise, ili jednim misem pokreces kursor na vise racuanra.

blaza71 Tastatura 02.08.2009. 18:31 #131601

broj poruka: 5

jest da nije wireless, ali je stvarno ok. Radi se Microsoft comfort curve 2000 usb, ergonomska, zastita od prolivanja ne pretereno zasecerenih tecnosti, vrlo prijatna za kucanje, ekstra cena 1500din... toje to
pozz

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs