Znas kako, sta god da uzmes od tih napajanja (Cors HX ili PC P&C Silencer) neces ni malo pogrijesiti, ostaje samo pitanje koliko ti W-i treba, tj. ako ne zelis da bacis pare bespotrebno, izracunaj koliko ti snage treba, i Bog da te vidi...
PC Power and Cooling je skoro otkupio OCZ, i verujem da to vise nije to. Corsair HX620W je odlicno napajanje i ima stepen iskoriscenja od 88 procenata. Cena je malo visa, ali... Ja imam Zalman ZM600-HP i mogu ti reci da je napajanje neverovatno: tiho, cable managment, dovoljno snage. evo ti link za review corsair-a HX620W, a na tom sajtu ces naci i detaljan opis za Pc Power and Cooling Silencer modele:
Mogu da ti kazem da sam uzeo skoro VX450 i da sam veoma zadovoljan. Naravno cena je veoma bitan faktor. Al imas 5 godina garancije, sto je ipak veliki plus
Trazio sam vec nesto iz serije HX850 i HX1000W konkretno u GIGATRONU al nemaju trenutno Corsair im je planuo u prvoj turi!!Nova im vec stize krajem ove pocetkom sledece nedelje!!!Definitivno popularan i dobar brand.. Mada i Enermax razbija na trzistu samo sto su cene astonomske:(
Mozda je ostao koji Corsair u Benchhouse-u, ali su zato cene mnogo vise nego u Gigatronu, zato bolje sacekaj :).
Pozdrav!
:: :: Trazio sam vec nesto iz serije HX850 i HX1000W konkretno u GIGATRONU al nemaj :: trenutno Corsair im je planuo u prvoj turi!!Nova im vec stize krajem ove pocetkom sledece nedelje!!!Definitivno popularan i dobar brand. :: Mada i Enermax razbija na trzistu samo sto su cene astonomske: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.