Da li ima KVM switch koji moze da radi preko DVI i VGA preko nekog adaptera ili d aima oba u sebi (znam da DVI sadrzi VGA signale)? Ako hocu dobru sliku da ide preko DVI na monitor ali da ima i VGA za stare kompjutere. Da ima na sebi USB i Audio i adapteri PS2-USB za periferije. Koji model to zadovoljava i da li je moguce to ovde nabaviti?
naravno da je moguce trazi ATEN CS-62U ima sve i audio i dvi-vga a sto je najzanimljivije ide preko jednog usb-a drugi (mis) ide preko monitora mnogo je dobar ja ga koristim posto link-sysovi crkavaju ko ludi
Treba mi neki koji ima na izlazu PS2 na jednom kraju na drugom USB ali da prima PS/2 periferije kao ovo ali da ima DVI i neki adapter da moze da se ubode i u VGA monitor
:: naravno da je moguce trazi ATEN CS-62U ima sve i audio i dvi-vga a sto je najzanimljivije ide preko jednog usb-a drugi (mis) ide preko monitora mnogo je dobar ja ga koristim posto link-sysovi crkavaju ko lud :: :: Dont drink and drive take joint and fl :: ::
moja preporuka ne uzimaj KVM mini swich meni je odma crko necu da te lazem, a ovaj ti ima sve covece i mozes da ga ukljucis na vga pa vidi sliku na G, a i sem toga kupi PS/2 na USB i resen problem
Kazi mi onda koji tacno model? CS62U ili C62DU hibrid? I gde i po kojoj ceni?
:: moja preporuka ne uzimaj KVM mini swich meni je odma crko necu da te lazem, a ovaj ti ima sve covece i mozes da ga ukljucis na vga pa vidi sliku na G, a i sem toga kupi PS/2 na USB i resen proble :: :: Dont drink and drive take joint and fl :: ::
Javi i meni na pp gde to ima i za koliko. Isto sto je pitao ivikit. Hvala unapred
:: moja preporuka ne uzimaj KVM mini swich meni je odma crko necu da te lazem, a ovaj ti ima sve covece i mozes da ga ukljucis na vga pa vidi sliku na G, a i sem toga kupi PS/2 na USB i resen proble :: :: Dont drink and drive take joint and fl :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.