I meni....mada 10k, za MID kućište bez apajanja.....prst na čelo...mislim da vredi, za mašinu kojoj treba dobro hlađenje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Definitivno bih uzeo HAF 932!! Imao sam prilike da ga vidim uzivo i izgleda robusno,dobro resenje za hladjene a to ce Ti sigurno trebati.. Medjutim koliko dobro deluje na slici nisam se nesto preterano odusevio kako izgleda UZIVO-lici na one vozove Trans-America.. Iskreno vise volim eleganciju!!!
Ako volis jednostavnost,eleganciju,velicinu pogledaj
Fantastičan cable management, crno, malo debilno mesto za HDDs ventilator, odvojena komora za PSU....sve u svemu, nije loše... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Definitivno su sve prednosti na strani 932... Ono što je problem kod 932 ali ne i kod 922 je uvlačenje prašine u vodoravna rebarca. Stvarno se jako teško čisti. 922 nije loše kućište ali 10000 je mnogo. Ima u par firmi poneka akcija, tako za približno istu svotu može svašta nešto fino da se kupi. Na kraju krajeva ni 932 nije mnogo skuplji...
U 932 stvarno ulazi dosta prasine i da bi se odrzavao koliko-toliko cistim potrebno ga je cistiti bar jednom nedeljno. A takodje i ostale komponente `upiju` vise prasine u takvom okruzenju, doduse sto se tice hladnjenja, kuciste je odlicno. Pun pogotak je to sto ima mrezu sa strane i odozgo. A ovi 230mm fanovi za razliku od drugih kucista su izuzetno tihi i veoma jaki! Duvaju dosta jako na sigurno ~30cm od sebe a to je sirina celog kucista. Tako da kada se skine stranica temperatura kartice i ploce bude zapravo veca ili ista u odnosu na stavljenu stranu (sto nikako nije slucaj kod vecine drugih kucista gde skidanjem stranice ce temp. opasti )
Pre neki dan gledam u prodavnici Haf 932, Sniper, Centurion5, 532,... ili sam ja operisan od ukusa i kvaliteta, ili ne znam, ali sva ta CM kucista su tanki savitljivi ALU limcic, budjava plastika,... stvarno ne znam ko je lud da da 8k-30k din za to... mada i nova Chieftec kucista mi uzgledaju jadno... brate mili moj stari Chieftec ima 20kg bez icega unutra, dobra i ne krckava plastika i celik _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Malo off topic.. :: :: Pre neki dan gledam u prodavnici Haf 932, Sniper, Centurion5, 532,... ili sam ja operisan od ukusa i kvaliteta, ili ne znam, ali sva ta CM kucista su tanki savitljivi ALU limcic, budjava plastika,... stvarno ne znam ko je lud da da 8k-30k din za to... mada i nova Chieftec kucista mi uzgledaju jadno... brate mili moj stari Chieftec ima 20kg bez icega unutra, dobra i ne krckava plastika i celik :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: ::
Grešiš bar za jedno kućište. Ja imam Sniper i lim je daleko od tankog i savitljivog. Kućište je čvrsto ko stena, ne mrda se ni malo i stranice uopšte ne vibriraju.
Za ostale ne znam. Pre kupovine sam ga u radnji otvorio, proverio debljinu i čvrstinu stranica i ostalog materijala i kupio bez razmišljanja. O lepoti ili ružnoći kućišta ne vredi raspravljati, to je stvar ukusa.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Malo off topic.. :: :: Pre neki dan gledam u prodavnici Haf 932, Sniper, Centurion5, 532,... ili sam ja operisan od ukusa i kvaliteta, ili ne znam, ali sva ta CM kucista su tanki savitljivi ALU limcic, budjava plastika,... stvarno ne znam ko je lud da da 8k-30k din za to... mada i nova Chieftec kucista mi uzgledaju jadno... brate mili moj stari Chieftec ima 20kg bez icega unutra, dobra i ne krckava plastika i celik :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.