Pozdrav. Da li je neko imao iskustva sa AXP napajanjima, nude mi AXP od 630w za nekih 50e novo. Da li vredi prelaziti sa ThermalTake 470w na ovo. gledao sam po netu, ali nista konkretno nisam nasao, a i vise bih voleo da cujem nekog od vas ako je imao iskustva sa ovim brandom. evo i linka: http://www.itsvet.com/proizvod/axp-630w-simple-power-axp-630p12p/comp_comp_powersupply/634/297
Ne bih da gresim dusu, ali nikad nisam cuo za taj brend... Mozda je u svetu kao poznato, ali opet, za 50e ne mozes da dobijes kvalitetno napajanje od pravih 630W... Poz _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Ne bih da gresim dusu, ali nikad nisam cuo za taj brend.. :: Mozda je u svetu kao poznato, ali opet, za 50e ne mozes da dobijes kvalitetno napajanje od pravih 630W.. :: Po :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: ::
A dal` vredi prelazitei sa TT-definitivno ne, ako ti TT odraduje posao(i ne planiras neku nadogradnju). Ako vec hoces PSU imas za tu cenu LC Power Silent Giant Series 600W
Nismo. A izgleda da i necemo... Ako je verovati kontrolnom test listu koje sam dobio uz napajanje, kao izvlaci 975W u piku ili 820W const (u pitanju je PC P&C 750W), pa kao verujem da je napajanje dobro. Mada nista vise nije kao sto je bilo, pa ni PC Power. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Nego jeste li vi testirali ono napajanje :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: Ne bih da gresim dusu, ali nikad nisam cuo za taj brend.. :: :: Mozda je u svetu kao poznato, ali opet, za 50e ne mozes da dobijes kvalitetno napajanje od pravih 630W.. :: :: Po :: :: ________________________________________________ :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: ::
:: Nismo :: A izgleda da i necemo... :: Ako je verovati kontrolnom test listu koje sam dobio uz napajanje, kao izvlaci 975W u piku ili 820W const (u pitanju je PC P&C 750W), pa kao verujem da je napajanje dobro :: Mada nista vise nije kao sto je bilo, pa ni PC Power :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: Nego jeste li vi testirali ono napajanje :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne bih da gresim dusu, ali nikad nisam cuo za taj brend.. :: :: :: Mozda je u svetu kao poznato, ali opet, za 50e ne mozes da dobijes kvalitetno napajanje od pravih 630W.. :: :: :: Po :: :: :: ________________________________________________ :: :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.