Imam ovaj miš, i bez uvrede nemam pojma o čemu pričaš... Kako možeš da čuješ drajver da se gasi ili pali? Pojasni malo, da li ti tokom gašenja drajvera (koji kod mene ni ne postoji) radi miš ili kako već?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Ako nije ni ovo, nešto najverovatnije sa mišem nije u redu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Pa ne properties na miša nego na USB Root Hub-ove. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
ja tu opciju device menagment nemam kad idem dsni klik my computer->propertis izadje mi GENERAL COMPUTER NAME HARDWARE ADVANCED REMOTEAUTOMATICLY update I SYSTEM RESTORE
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.