OCz : Antec 300 ne izgleda lose ali dimenzije su 45.8 (H) x 46.5 (D) x 20.5 cm (W). Da li si siguran da u njega moze da udje nvidia gtx260 (10.5 incha x 2.54 cm = 26,67 cm) ? Ako moze bice malo cupavo.
Za 6000 sigurno neces naci FULL tower tako da je predlog Chieftec sasvim OK meni se dopada CH-05SL-B-OP . Evo mozda ce i ovo biti ineresantno Thermaltake Strike MX VI6001BNS skoro se pojavio i ima zanimljiv veliki kuler sa strane taman da ti hladi tog tvoh monstruma od grafi... karte, BTW ,mnogo mi se dopada tvoja grafichka jako lepa :))) Kupi Thermaltake on sigurno zadovoljava veruj mi videla sam u zivo mnogo modela Thermaltake svako izgleda odlichno. Poz
Kućište je fantastično za 60-tak evra. Uvek na prvom mestu za te pare. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ko je uvoznik Xigmatek-a ? Pa ovo je bombonica kućište. Mat crno - narandžasto....uboše me u slabu tačku :-) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
NZXT izgleda lepo i minimalistički, ali je unutrašnjost daleko inferiorna u odnosu na Chieftec CH i Xigmatek Midgard ako nakupiš para za njega. http://www.techpowerup.com/reviews/NZXT/Alpha
Bem mu sunac sto ovo kuciste nije bilo pre 9 meseci, kupio bih njega (i like black) a ne Chieftec CH-05B-B-OP (black too) ali dobro, sta je tu je, Chieftec odlicno sluzi svojoj svrsi samo dobijem kilu kada negde treba da pomerim kuciste.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.