Gameri kažu da je dobar, al ja ga ne bi uzeo preko Razer-a Diamondback 3G. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
nije ovaj Razer za mene ima moj drug nesto ne mogu lepo da ga uhvatim nemam osecaj sa njim dok sam sa mx518 igrao 10min Counter Strike i imam osecaj koda mi je m4a1 ruka u milimetar je precizan mis...
Dobar je MX518, samo se nemoj zaletati sa novijim Logitech miševima, G7 recimo, samo plastika, ako ti se i malo znoje dlanovi, alupaćeš ga o zid za pola sata. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: nije ovaj Razer za mene ima moj drug nesto ne mogu lepo da ga uhvatim nemam osecaj sa njim dok sam sa mx518 igrao 10min Counter Strike i imam osecaj koda mi je m4a1 ruka u milimetar je precizan mis.. :: ::
heheheh...idem sutra da uzmem ovaj...danas sam 2misa pokvario...g4 otiso mu levi klik kolko sam pritiskao ulubilo se nesto unutra i tek jako kad pritisnem on radi a neki kinez msi sam tresnuo o zid :P...nadam se da ovaj mx518nece tako proci
Miš je zaista dobar i mislim da je dobra kupovina. Cela ta serija MX5xx je već veoma dugo na tržištu i pokazala se kao dobra i dugovečna. Pored toga ima zadovoljavajući softver koji nudi neka naprednija podešavanja.
Kao što bax2003 reče i Razer je isto odličan, možda i bolji od Logitech-a mada meni lično nije odgovarao za ruku.
Koji god da uzmeš nećeš pogrešiti ali moj ti je savet ako mošeš da oba probaš kako ti leže u ruci.
naveo sam u predhodnom pustu: ima moj drug Razer a u igraonama kod nas u Kraljevu su mx518...Razer mi ne lezi u ruci ali zato sam se sa mx518 odusevio sutra ide da ga uzmem...naso sam kod druga koji ce mi proda mx518 za 1500din mis je koriscen jednom,cd sa drajverima nema da li ima negde da se skine sa neta to?
:: naveo sam u predhodnom pustu: ima moj drug Razer a u igraonama kod nas u Kraljevu su mx518...Razer mi ne lezi u ruci ali zato sam se sa mx518 odusevio sutra ide da ga uzmem...naso sam kod druga koji ce mi proda mx518 za 1500din mis je koriscen jednom,cd sa drajverima nema da li ima negde da se skine sa neta to :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.