HAF932 je sjajo kućište, a V8 sjajan kuler. UPC700 - ?
P.S. Sledeći out, gledaj pa stavi sve u jednu temu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Slobodno pazari V8. Jako dobro hladi, necujan je, i povrh svega, besno izgleda. Govorim iz licnog iskustva kao srecan vlasnik... __________________ Scourge of PCBerza
IFX 14 je predlog... a ovo drugo je tu vec par nedelja!!! Niko nije rekao da je nesto posebno vec samo validacija sa evidencijom komponenata! Inace IFX-14 prilicno sije TRUE sa samo jednim fanom, a kamoli sa 2 ili treci koji moze da se uglavi izmedju + smirglanje!!! Po meni s` obzirom da nisam video kako radi V10 najbolji vazdusni hladnjak!
Aaaa to ti je potpis..moja greska. Ok onda j sam pogresno protumacio.
Ma ne moras da mi pricas, imao sam i TRUE i IFX-14 tj. uzeo ga juce, juce ga i smirglao skoro 3h i danas moram malo da zavrsim sa 2000 vodenom i spreman je.
Cisto da ubacim, posto si i sam spomenuo smirglanje - ne znam da li si kod sebe i osmirglao. Cuo si sigurno za `washer mod` isto je za IFX i TRUE, stavis sajbnu sa `gornje strane baze` kako da kazem. Tamo gde ga drzi onaj mostic na koji idu stafovi. I tako dobijes veci pritisak cim si podigao povrsinu da kazemo i takodje dobijes par stepeni tim zatezanjem.
Inace neko moje misljenje je da su poprilicno slicni TRUE i IFX sa jednim fanom. A sa dva push-pull ( na oba ) IFX vise dobija..sto je i logicno.
Sto se tice V10, to je hladnjak za lovane i budale sa cenom od 130e+ on je 2-3c bolji od odlicno osmirglanog TRUE na OC C2Q konfiguraciji. I TEC plocica mu je poprilicno slaba i ne radi uvek (samo pod opterecenjem na ne znam kojoj temp. kad predje se ukljuci) + to vuce struje.
Ma opusteno... samo se nadam da nisi pomislio da se izdr**vam na tebe zbog ona tri upitnika! .) Neam ja ja sam na vendeti sa njenim fanom... ali sam gledao kako je decko spremio IFX sa trecim uglavljenim fanom... steta sto tada nisam imao Nokiju kod sebe da slikam (bio sam na K510i pa nije vredelo)... Znaci iznenadio bi se kako radi sa tri fana osmirglan! :) Meni kad je skaj rekao da je IFX od TRUE bolji, mislio sam malkice kad ono bato! :D
:: Aaaa to ti je potpis..moja greska :: Ok onda j sam pogresno protumacio :: :: Ma ne moras da mi pricas, imao sam i TRUE i IFX-14 tj. uzeo ga juce, juce ga i smirglao skoro 3h i danas moram malo da zavrsim sa 2000 vodenom i spreman je :: :: Cisto da ubacim, posto si i sam spomenuo smirglanje - ne znam da li si kod sebe i osmirglao :: Cuo si sigurno za `washer mod` isto je za IFX i TRUE, stavis sajbnu sa `gornje strane baze` kako da kazem. Tamo gde ga drzi onaj mostic na koji idu stafovi. I tako dobijes veci pritisak cim si podigao povrsinu da kazemo i takodje dobijes par stepeni tim zatezanjem :: :: Inace neko moje misljenje je da su poprilicno slicni TRUE i IFX sa jednim fanom. A sa dva push-pull ( na oba ) IFX vise dobija..sto je i logicno :: :: Sto se tice V10, to je hladnjak za lovane i budale sa cenom od 130e+ on je 2-3c bolji od odlicno osmirglanog TRUE na OC C2Q konfiguraciji. I TEC plocica mu je poprilicno slaba i ne radi uvek (samo pod opterecenjem na ne znam kojoj temp. kad predje se ukljuci) + to vuce struje :: :: ::
Ma jok, ne ljutim se ja po forumima na gluposti :)
Mozda je sa 3 fana dosta bolji ne bih to znao, inace mogu tri komotno stati u kuciste, bude ~ pola cm prostora do rear fan-a. Mada je to meni malo i preterano.
Ja cu ga staviti samo u sredini tj. na drugoj `kulici` prva je pasivna, tj. ima nesto malo od protoka vazduha u kucistu i to je to. Malo je bedak sto pokriva sa fanom napred prva 2 slota memari ..necu da stavim fan tu jer moram i RAM da hladim, a da imam neku memaru sa visokim hladnjacima ne bi ni moglo posto pokrije 2 slota. Znaci moze 2 stapa ali ne u dual channel ..
Ja bas zato i nisam na kraju skupio pare za njega vec uzeo vendetu (a i mrzelo me da cekam da sakupim) pogotovo moj reaper sa hladnjacima ne bi stao kad mu metis i taj prvi fan! Ajde srecno sam tim IFX-om i javi dokle si stigao ako ces OC! .)
:: Ma jok, ne ljutim se ja po forumima na gluposti : :: :: Mozda je sa 3 fana dosta bolji ne bih to znao, inace mogu tri komotno stati u kuciste, bude ~ pola cm prostora do rear fan-a. Mada je to meni malo i preterano :: :: Ja cu ga staviti samo u sredini tj. na drugoj `kulici` prva je pasivna, tj. ima nesto malo od protoka vazduha u kucistu i to je to. :: Malo je bedak sto pokriva sa fanom napred prva 2 slota memari ..necu da stavim fan tu jer moram i RAM da hladim, a da imam neku memaru sa visokim hladnjacima ne bi ni moglo posto pokrije 2 slota. Znaci moze 2 stapa ali ne u dual channel . :: :: P.S setih se ove slik :: :: http://www.maxitmag.com/images/stories/juan/IFX14deltarama.jpg
Hvala, ma necu nigde sa OC. Vec imam 9700NT i Q6600 na 3.73GHz. Smorio me Zalman a i radim neki kao mod na HAF-u 932, pohvalio bih se da je powder coat-ovan ! :) Pa mi se ne uklapa bas zeleni Zalman u tu crvenu temu i rekoh daj nesto drugo pa uzeo IFX. Bice bolje temp. to je sigurno, samo da vidim da li ce biti preko 15c prednosti sto zaista i ocekujem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.