Pošto nemam pojma gde bih drugde mogao da postavim ovakvo pitanje, ako zna iko odavde gde bih mogao da kupim jedan onaj na daljinski ? Malo kvalitetniji da bude, ne mora sad da košta 3000 eura i da ima GPS i senzore za ptičja govna, ali da bude ``pristojan``.
Da li toga uopšte ima u Srbiji ? Koja je marka dobra ? Koji model preporučljiv ?
Pre par godina sam se igrao sa jednim malo skupljim i moram priznati da me nijedna igračka nije ni približno toliko opustila i nasmejala, ali je, kako sam čuo, vlasnik u međuvremenu pobegao iz ove države=bolnice, pa mu je i mobilni nedostupan, a baš sam se ponadao da će se javiti neka strina, tetka, jetrva, bar e-mail da uzmem.
Interesantno, bas juce sam, surfujuci, naisao na prezentaciju jednog ne tako skupog( u inostranstvu) helikopter na daljinski. Iako imam 31godinu stvarno bi voleo da imam jedan takav a kad se izigram prodao bi ga za 60-70% cene novog posle par meseci. evo adrese pa pogledaj: http://www.bananahobby.com/ http://www.bananahobby.com/1530.html imaju i avione , tenkove na daljinski i sl...
Skoro sam u nekom od casopisa video veoma besme helikoptere koji kostaju oko 150 e ali sto je najzanimljivije, imaju na sebi kameru a ti na svom daljinskom upravljacu displej...
Bas je dobar sajt... Vidim da se moze platiti preko Paypala tako da ako hoces prave igracke onda treba da cacekas 1.januar posto su rekli da ce PAYPAL moci da koriste i nasi gradjani... Ja bi uzeo bespilotnu letelicu ...
Sad mi pade na pamet suluda ideja.Jel bi moglo ovo cudo da se `vozi` iz kola?Sednes iz NS-a i upravljas sa njim do BG-a..Hahahahaha..Ipak 120 KM nije mala stvar :)
Green Green Grass of Home
:: bratee...ovo cudo leti 120 km/h a kosta 300 $ !!!! a mogu misliti kakvih jos modela ima , jos brzih i boljih :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: ::
oko 210-20 km/h !!!!! 600$ + kosta..brate mozes ubiti nekog sa ovim....instant terorista ....terorista za male pare
p.s. al imaju odlican domet kolko vidim...od 1000-1500 m.....1.5 km nije mala stvar......samo sto baterije tako kratko traju.
Ajd uzdravlje
:: Sad mi pade na pamet suluda ideja.Jel bi moglo ovo cudo da se `vozi` iz kola?Sednes iz NS-a i upravljas sa njim do BG-a..Hahahahaha..Ipak 120 KM nije mala stvar : :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: bratee...ovo cudo leti 120 km/h a kosta 300 $ !!!! a mogu misliti kakvih jos modela ima , jos brzih i boljih :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: ::
To je extra samo baterije shit!A za kamion,pa manevrisao bih ja visokim letom.. Al znas sta me jos zeza osim baterija.Treba bi mi onaj targa krov ili da glavu provucem kroz siber da bi video gde ga vozim.hahahahaha...
Green Green Grass of Home
:: Ne....)..baterije traju 5-15 min zavisno od modela...a i neki kamion bi te spicio usput :D..gle ovo cudooooo :: :: http://www.bananahobby.com/1879.htm :: :: oko 210-20 km/h !!!!! 600$ + kosta..brate mozes ubiti nekog sa ovim....instant terorista ....terorista za male pare :: :: p.s. al imaju odlican domet kolko vidim...od 1000-1500 m.....1.5 km nije mala stvar......samo sto baterije tako kratko traju :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Sad mi pade na pamet suluda ideja.Jel bi moglo ovo cudo da se `vozi` iz kola?Sednes iz NS-a i upravljas sa njim do BG-a..Hahahahaha..Ipak 120 KM nije mala stvar : :: :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: bratee...ovo cudo leti 120 km/h a kosta 300 $ !!!! a mogu misliti kakvih jos modela ima , jos brzih i boljih :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: ::
100 km/h ide.,.trosi gas, menjas mu ulje, ima disk kocnice, amortizere....bolesno , boleesno
Ajd uzdravlje
:: To je extra samo baterije shit!A za kamion,pa manevrisao bih ja visokim letom. :: Al znas sta me jos zeza osim baterija.Treba bi mi onaj targa krov ili da glavu provucem kroz siber da bi video gde ga vozim.hahahahaha.. :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: Ne....)..baterije traju 5-15 min zavisno od modela...a i neki kamion bi te spicio usput :D..gle ovo cudooooo :: :: :: :: http://www.bananahobby.com/1879.htm :: :: :: :: oko 210-20 km/h !!!!! 600$ + kosta..brate mozes ubiti nekog sa ovim....instant terorista ....terorista za male pare :: :: :: :: p.s. al imaju odlican domet kolko vidim...od 1000-1500 m.....1.5 km nije mala stvar......samo sto baterije tako kratko traju :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Sad mi pade na pamet suluda ideja.Jel bi moglo ovo cudo da se `vozi` iz kola?Sednes iz NS-a i upravljas sa njim do BG-a..Hahahahaha..Ipak 120 KM nije mala stvar : :: :: :: :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: bratee...ovo cudo leti 120 km/h a kosta 300 $ !!!! a mogu misliti kakvih jos modela ima , jos brzih i boljih :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: ::
...kako se zove model off-road automobila koji ima ogromne točkove a, šasija je u sredini tako da je simetrična gornja i donja polovina automobila i mogao je zbog toga da se vozi u svim uslovima jer ne može da se prevrne, tačnije prevrne se al mu dođe isto. Napominjem da je model veoma star. Ja sam ga video negde pre 25 godina a, izgleda da se takvi modeli više ne proizvode ili ih ja nisam našao.
Kad smo vec tu...Ako neko zna gde mogu da nadjem igracku deciji autic Reno Laguna bio bih mu veoma zahvalan za informaciju....Mora Laguna i nista drugo...Sestric mi je dusu izvadio jer sam se jednom prilikom izleteo da cu mu kupiti i nisam ga nasao,a ne mogu da ga podmitim nicim drugim znaci samo Reno Laguna. Hvala.
hahahaha, jedna sa moje strane veoma cenjena osoba je lepo rekla: `kad smo mali, zovemo to `igracke`, a kad porastemo, zbog ega to zovemo/preimenujemo u `hobi`...`
ima li neko ideju koliko bi kostalo slanje ova dva modela iz japana? kad sam ranije nesto racunao ispalo mi je negde oko 50e po komadu, jel to tacno? 0_0
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.