U vikendici ima jedan komp za na kojem mi je TV karta i na kojem slusam muziku i gledam filmove,sve je lepo radilo,nikakvih problema nije bilo,a ja reko daj da stavim malo bolju masinu na kojoj cu moci da odigram neku igru a da ne doplatim nesto mnogo vise,sve me je to ispalo mizarno cak cu i biti u plusu kad prodam ovu prvu masinu,problem je lsedeci,kad sam prebacio TV kartu na novu masinu,u pitanju je MSI TV karta,TV Anywhere,instaliram ja drajver,sve se lepo odradi,kad sam usao da mi automatski trazi kanale one je poceo da krci i zvuka nije bilo a slika je crno bela,pomislio sam da nije do codeca i instalirao sam sve kodeke koji su mi bili na prvoj masini na kojoj je sigurno radio,u cemu je sad proble,na TV kartu sam zakacio obicnu ANTENU,ali ta antena je radila na prvoj masini.
preostaje ti jedina varijanta, da nadjes drugi komp i probas TV kartu, ne mora da znaci da nije riknula, ipak, MSI je nepredvidiv, probaj eventualno neki noviji driver.
Ma sve to ima uz samu TV karticu,fabrciki TV PRV ima u sebi SETUP pomocu kojeg se skeniraju kanali,ne treba nista dodatno,problem je do druge masine,ali koji,na obe masine XP SP3!!!!
Ne znam kolike veze ima, ali ipak probaj da instaliras noviji driver za tu mx440, recimo neki verzije 77, i probaj cisto sa programom ChrisTV i instaliraj novi DX, mada taj sp3 ima zadovoljavajuci. Ako i dalje imas problem, onda izgleda da je kompatibilnost MSI i te ploce (Intel) u pitanju.
da slucajno nije prebacen na ntsc sistem,umesto na pal bg....jer nasa mreza je pravljena za pal....u tim slucajevima se desava da slika nema boju,i da je zvuk nejasan i da ga povremeno i nema i da krci
da li se to pri insttalaciji drajvera za kartu stavlja,ali bi trebalo negde da imas opciju u okviru samog programa kojim pokreces tv kartu da prebacis na pal ,i neces imati problema
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.