Pomagajte treba mi ( ? program ? drajver ili šta već ) da mi proradi klavijatura na tastaturi Creative prodikeys dm . Kupio sam je preko pre 2 god i probao je tamo kod ortaka , i radila je ali kad sam stiga kući nema CD-a. Sad dete gleda tastaturu i oće...SVE KOMBINACIJE DOLAZE U OBZIR HVALA
Pre par god kupio sam zeni tu tastaturu i posedujem originalni cd.Ako nemas drugo resenje mogu eventualno da ti kloniram cd jedino kako da ti ga dostavim? Stanujem u Petrovaradinu ako ti nesto znaci,pozdrav!
Kloniraj batice ako može tako, klonuh od traženja i HVALA ti a za dostavu pošalji mi sms tvoj broj na 0641607707 pa post ekspresom ili kaže mi oortak da može banajk@gmail.com ili ću poslati nekog u Petrovaradin do tebe . Ja sam u Beogradu
Imam sličan problem. U pitanju je ista tastatura-klavijatura. Neće da se pokrene, javlja da ne vidi ps-2 uređaj i ne pokreće aplikaciju. Kao tastatura radi ispravno. Skinuo sam jedan instalacioni cd ali ne znam da li je dobar, da li on stvara problem. Molio bih da i meni neko ko ima nareže original CD pa da probam.
:: I ja imam isti problem: nemam instalacioni CD za Prodikeys DM. Zamolio bih nekoga ko ima da mi posalje na bokimuz@yahoo.com. Unapred se zahvaljujem!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.