zelim da malo unapredim racunar, pa sam se odlucio za soluciju veci i brzi hard disk i jos ram memorije. E sada posto na mom kompijuteru ne postoji sata podrska ( nforce2 ploca ) trebao bi neki sata II kotroler u pci varijanti . Da li zna neko gde bi mogao da nadjem kod nas ? Nadjoh na net-u, al nesto mi se ne placa i poshiljka i ostale dadzbine. I imali neko mozda neki poseban da mi preporuci? Hvala unapred
Najjeftinija varijanta je da prodas tvoju plocu i da kupis polovnu nForce 2 sa SATA podrskom. U najboljem slucaju proci ces glavu za glavu a u najgorem ces morati da dodas 10e sto ti je i jeftinija i elegantnija solucija. Pogledaj male oglase na PCBerzi, sigurno ces naci nesto sto ti odgovara. Ploce se krecu 30-40e.
koliko je pametno kupovati sata II kontrolor? ne znam koju konfiguraciju imash, ali po cenama koje se traze za neke ploche sa barton procesorima mozesh da kupish za sitne pare razlike odlichnu plochu sve zajedno sa procesorom plus to sto si ionako spremio da dash za kontrolor... razmisli malo i o toj varijanti ... ploche sa sata II su vec od 60-tak eura... a sve 64-bitno ... etc..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.