Znaci mikro... klikcu iz sve snage ali ne rade. Onda sam probao da uprskam kontakt spray, prestali su totalno da rade,? Od tada ih jednostavno zamenim (ako imam rezervni). Ali, sa cime mogu da ih ocistim ??? dosadilo da menjam :(
Ako si ugradio nove, oni mogu da izdrže nekoliko miliona click-ova. Da nije hladan lem na pločici? Da, natopiš alkoholom i odmah kontakte prelemiš uz zadržavanje do 10-ak sekundi.
tako sto sam otvarao polako prekidace sa nekom jacom iglom, sa svake strane ima po jedna zakacaljka koja se jednostavno otvara i onda sam komadicem sto finije smirgle, gradacije bar 400 ili 600 lagano prosao izmedju kontakata par puta. To je bilo ranije, sada me mrzi pa jednostavno kupim novog misa :) Moram da kazem da posao nije za nekoga ko nema zivaca i strpljenja jer su delovi prekidaca sitni i lako dolazi do `rasturanja` samog prekidaca tako da...
Samo skalperom odseces one 4 plasticne nitnice,pa izvadis kontakt limcic i ocistis ga smirglicom,izgrebes srafcigerom...tako i unutar prekidaca onaj mali kruzic u sredini i ona 2 sa strane.Kada vratis mozes poklopcic da zalepis super lepkom,a i ne treba dovoljno ga drze one cetri nitnice.I radice jos toliko koliko ti je radio.Zasto bacati 5-10e,a i eto malo poslica kad ti je dosadno,kao sto sto kazes.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.