e5200 asus p5k se epu 2x1gb 800mhz nvidia 8600gt 1 hdd 1 optika 1tv leadtek tv2000 expert 1 wireless kartica
nista nisam klokovao. pa mi treba neki savet za napajenje...naravno budzet je uvek u pitanju tako da sto bolji balans! da se razumemo da pod balansom ne podrazumevam napajanje od 100e jer je to ko pola konfiguracije :) imam sada neko frontier napajanje koje mislim da je pocelo da mi zakucava komp...dobio sam ga uz kuciste tako da mislim da je vreme da ga menjam. sa ovim napajanjem su mi sve vrednosti ,kada gledam u biosu, manje od predvidjenih...za 0.1-0.3 pa kapiram da je do napajanja moj problem.Win sam opet podigao tako da ije do njega. HDD ne skljoca i ne trokira ...sasvim normalno radi. HVALA SVIMA!!! :D
Tu će makinu da tera bilo koji LC Power od cca 400W za 20e. Bez obzira što će raditi i sa KME / JNC / ANS / Rex / Sweex / Trust / Zito / Vito od 1000 din koji imaju 400,000 KW, savetujem ti da ih ni ne gledaš. Iako komp nije mnogo vredan, ne mora da zvekne zbog šita od napajanja. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
dogadja mi se da samo zabode win...skine mi se sa wirelessa....i tako drzi blokiran neke 3 sekunde...sta god radio(igrao nesto,surf netom,rezao diskove) ,znaci nije do nekog opterecenja procesora.znaci zabode na 2-3 sekunde pa se odmrzne na 15 pa opet na 2-3 i tako dok ga ne restartujem i kada se win podigne onda je sve super...nema ni vremenskog nekog tripa,tipa posle 3-4 sata da se to dogodi...samo od sebe. kao sto sam rekao upravo sam digao novi sistem,drugi sa druge kopije diska,bio je 32bit ,a sada je 64.takod a nije ni do win. ako neko ima bilo kakvu ideju,sve prihvatam.A napajanje sam planirao da uzmem neko drugo tako da mozda je sada taj trenutak :D
Ako si probao drugu Wireless karticu, svežije drajvere za ovu tvoju, pogasio privremeno zaštite i uverio se da nije do provajdera......... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: dogadja mi se da samo zabode win...skine mi se sa wirelessa....i tako drzi blokiran neke 3 sekunde...sta god radio(igrao nesto,surf netom,rezao diskove) ,znaci nije do nekog opterecenja procesora.znaci zabode na 2-3 sekunde pa se odmrzne na 15 pa opet na 2-3 i tako dok ga ne restartujem i kada se win podigne onda je sve super...nema ni vremenskog nekog tripa,tipa posle 3-4 sata da se to dogodi...samo od sebe :: kao sto sam rekao upravo sam digao novi sistem,drugi sa druge kopije diska,bio je 32bit ,a sada je 64.takod a nije ni do win :: ako neko ima bilo kakvu ideju,sve prihvatam.A napajanje sam planirao da uzmem neko drugo tako da mozda je sada taj trenutak : :: :: ::
vidis jako moguce da je ona u pitanju! probacu da se malo bavim time sutra,posto sam umoran da ne s*ebem nesto. thx Bax,javljam sutra sta se izdesavalo! a znaci lc napajanje ce da mi gura ovo i to mi je dobra kupovina?
Ne brini, to je smeh i šala za tog LC-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: vidis jako moguce da je ona u pitanju :: probacu da se malo bavim time sutra,posto sam umoran da ne s*ebem nesto :: thx Bax,javljam sutra sta se izdesavalo! a znaci lc napajanje ce da mi gura ovo i to mi je dobra kupovina :: ::
Oba napajanja su dovoljna za tu konfiguraciju, ali ako vec imash kinte kupi ovo drugo tako da kasnije mozesh opusteno da dodash neku jacu graficku i josh koji HDD...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.