Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Arctosa problem
STRANA 1 OD 1
scientist Arctosa problem 03.07.2009. 14:28 T18523

status: user
broj poruka: 488
Pozdrav svima!

Kupio sam skoro Arctosa-u i nisam odusevljen. Prica je da je fenomelno brza, pa mozda i jeste ali moj racunar to ne konta. Naime, mogu da otkucam i 5-6 slova (znakova) pre nego sto se tekst pojavi na ekranu. Malo smara. I druga stvar, mnogo je brate slim, jel moze da se tu ucini nesto, da dodam neku gumu unutra, makar na strelice, da malo izdignem dugmice.

Hvala unapred!

`Japanci imaju samo jedan praznik godisnje a i na taj jedan rade`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Bojim se da to, u praksi bas i nije izvodljivo... 03.07.2009. 16:13 #125793

broj poruka: 10997

to jest, rezultat te verovatno ne bi zadovoljio. Tasteri imaju odstojnike (ogranicavace kretanja) i sa donje i sa gornje strane tako da bi izdizanje verovatno dovelo do priljubljivanja `strelica` uz gornju stranu sasije.

`Crnogorci imaju samo jedan radni dan u sedmici, pa i taj dan pada u nedelju tako da...`
scientist ... 03.07.2009. 19:26 #125839

Mozda da probam da je zamenim sa G11.

A thought... anyone?

Equinoxe Re: ... 03.07.2009. 21:40 #125872

broj poruka: 12057

Za dugmiće nema pomoći, nema ljutnje, ali ako si već odlučio da daš tolike pare za keyboard trebao si negde da je probaš. U Ga*e-S-u bi ti sugurno dozvolili.

A ti za typing rate je strašno sumnjivo....u svim USB portovima to radi ? Full speed / hi speed ? Repeat delay i rate u Control Panelu eventualno.....neko ne slaganje između ovim opcija i samog drajvera tastature ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Mozda da probam da je zamenim sa G11
::
:: A thought... anyone
:: `Japanci imaju samo jedan praznik godisnje a i na taj jedan rade
scientist Eh. Nasta sam ja sve dao pare... 04.07.2009. 06:13 #125969

Probao sam na razlicitim USB portovima, nema razlike. U toku kucanja ove recenice zaglavilo je 3-4 puta na 3-4 desete sekunde sigurno. Ali kad ulazim u neki nov dokument i pocinjem da kucam zaglavi na sekund ili i vise, kao da nesto treba da se prilagodi novom rezimu rada. A sto se tice drivera ne znam.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs