aj da kazem da ovaj i nije los, ali opet je skup, ne znam za ostale ukuse, ali meni je tako ruzan i grub dizajn inace svih Razer miseva, da je to neverovatno, a pogotovu ovaj zastitni znak...
To je ogranak nemacke firme SpeedLink. I to je klasa kao sto neko vozi Ferrari, Jaguar, Bugatti, Brabus...znaci ima svoju klijentelu. Svi njihovi misevi su perfekcija u svemu: dizajn, kvalitet izrade, ergonomija...i vrede svaku paru, za onoga ko to sebi moze da priusti. Ako neko da za masinu 2-3000K 100e za ovakvog ili slicnog misa nije neki izdatak...stvar je u tome sto ga nikada nece pozeleti da zameni, nece zastariti a svakako nece crci, bar ne u ovom veku...
::To je ogranak nemacke firme SpeedLink. I to je klasa kao sto neko vozi Ferrari, Jaguar, Bugatti, Brabus...znaci ima svoju klijentelu. Svi njihovi misevi su perfekcija u svemu: dizajn, kvalitet izrade, ergonomija...i vrede svaku paru, za onoga ko to sebi moze da priusti. Ako neko da za masinu 2-3000K 100e za ovakvog ili slicnog misa nije neki izdatak...stvar je u tome sto ga nikada nece pozeleti da zameni, nece zastariti a svakako nece crci, bar ne u ovom veku.. :
Slobodno mogu ovo isto da kazem, ali za Logitech, za koga smatram da je no. 1.
Nije u pitanju ukus vec zdrave oci,to sto su nas navikli da i govno sa oznakom neke nabudzene firme bude predmet pozude,to je vec nas problem.Isto kao kada bi neko rekao da je MX Revolution ruzan.E sada sta ta guja moze sto Roccat Kone ili MX ili G5 ne mogu a triput je skuplji?Umerenost i razum(realnost) su ciljevi kojim vecina stremi a mali broj dostize.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ne vidim nista ovde sto ga stavlja iznad konkurencije. Wireless misevi nisu gaming misevi ma koliko god ih razer tako predstavljao... Za 100 evra ima da se uzme Logitech MX Air koji je bog otac za razere... __________________ Scourge of PCBerza
Imas ovaj mis? Ako mislis generalno, ne bih se slozio, ja imam Copperhead, i nisam imao nikakvih problema sa misem. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Ne, i ja bi radje uzeo GTX260 :) Ali video sam misa kod jednog nazovimo poznanika i taj kuka kako mu mis baguje. I stvarno i ja sam probao, npr. cimas ga naglo levo-desno i hoce ponekad da izgubi kontakt. Takodje kaze desava se da ga ponekad po dizanju win-a (Vista x86 mislim da je ..) mis uopste ne reaguje, i mora da se izloguje i ponovo uloguje.
Pretpostavljam da taj mis ne kupuje veliki broj ljudi ali opet ima dosta ljudi koji se zale na nesto po netu u vezi njega.
Takodje su do sada izbacili par firmware-a. ( sa 1.3 ili 1.03 ..ne znam tacno mis ovome radi ok ).
Ali eto, pogledaj i sam na netu sta drugi kaze i kakve probleme imaju, i to uglavnom resi novi firmware. Sto znaci da je proizvod nedovrsen ..
:: Imas ovaj mis :: Ako mislis generalno, ne bih se slozio, ja imam Copperhead, i nisam imao nikakvih problema sa misem :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: Mis puca od bagova.
to da nisu gaming misevi,neznam kojom logikom ali moj lx8 je perfektan,udoban,long range.... u kombinaciji sa wave je stvarno vrh i nekasni nikada,makar ga vuko po gumi,tkanini,drvetu ili papiru
`rad je od coveka napravio majmuna`
:: Ne vidim nista ovde sto ga stavlja iznad konkurencije. Wireless misevi nisu gaming misevi ma koliko god ih razer tako predstavljao... Za 100 evra ima da se uzme Logitech MX Air koji je bog otac za razere.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Nikad mi se Razer nije svideo nesto posebno pa mi se ne svidja ni ovaj.Inace imaju oni svoj smek,to su svakako kvalitetni misevi ali ja sam odan Logitechu,navikao sam na njega i nekako mi je najbolji.G9,MX Revolution rules!
I am cured,now i can see only RED colour ATI is way of life
Koristio sam Salmosu, i ovaj Lachesis, sad neke kao mambe strasno iguane, krokodili zivotinje neke :D strasno.. mis je skroz debilni ne znam za koju je ruku pravljeno dosta ortaka gamera kazu da je njesra mis ne znam kome se svidja jedino oni koji se zajebali pa ga kupili i sad kao dobar je! pre bi uzeo MX500 nego bilo koji RAZER! imao sam MX1000 Laser i to nije Gaming mouse zato sto je wireles, sad imam Logitech G9 brutalan je! u Q3 Arena moze svako da me ubije kad igram na Razeru a kad uvatim G9 Samo killing spree! :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.