Danas sam dobio Sandisk Cruzer od 4 gb i primetio sam nesto sto nije u redu. Brzina upisa na flash je jedva 1200kbytes/s,dok je brzina ispisa 28000kbytes/s. Da li jos neko ima ovaj flash i koje su vam brzine upisa???sta bi trebao da radim da povecam brzinu upisa na flash,jer po specifikaciji mislim da upis treba da ide oko 6000kbytes/s... os je Vista Ultimate 32 bit...
E bas taj,samo nadam se da kontas da je meni upis 1 mb/s a ispis 28mb/s,sto je totalno nenormalno. Jel postoji nesto cime bi ubrzao upis jer kad tvog caleta je 5mb/s,to je 5x brze nego kod mene a to je velika razlika...
Ma jok, iz kutije u USB port i to je to. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: E bas taj,samo nadam se da kontas da je meni upis 1 mb/s a ispis 28mb/s,sto je totalno nenormalno. Jel postoji nesto cime bi ubrzao upis jer kad tvog caleta je 5mb/s,to je 5x brze nego kod mene a to je velika razlika.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
Probao bih da ga formatiram,a znam da se iz windowsa to ne radi. Neka preporuka koji program je najbolji za to...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: Ma jok, iz kutije u USB port i to je to :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: E bas taj,samo nadam se da kontas da je meni upis 1 mb/s a ispis 28mb/s,sto je totalno nenormalno. Jel postoji nesto cime bi ubrzao upis jer kad tvog caleta je 5mb/s,to je 5x brze nego kod mene a to je velika razlika.. :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! ::
:: Probao bih da ga formatiram,a znam da se iz windowsa to ne radi. Neka preporuka koji program je najbolji za to.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: Ma jok, iz kutije u USB port i to je to :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: E bas taj,samo nadam se da kontas da je meni upis 1 mb/s a ispis 28mb/s,sto je totalno nenormalno. Jel postoji nesto cime bi ubrzao upis jer kad tvog caleta je 5mb/s,to je 5x brze nego kod mene a to je velika razlika.. :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: ::
Bax,hvala ti...Jos samo jedno pitanje-jel bolje da ga formatiram u NTFS ili da ga ostavim na FAT32?
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: Ovaj HP Util dobro radi posao :: http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=19 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Probao bih da ga formatiram,a znam da se iz windowsa to ne radi. Neka preporuka koji program je najbolji za to.. :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: :: Ma jok, iz kutije u USB port i to je to :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: E bas taj,samo nadam se da kontas da je meni upis 1 mb/s a ispis 28mb/s,sto je totalno nenormalno. Jel postoji nesto cime bi ubrzao upis jer kad tvog caleta je 5mb/s,to je 5x brze nego kod mene a to je velika razlika.. :: :: :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.