Mnogo me zanima ovo kuciste i ima ga samo na jednom mestu ali kad sam otisao na sajt te prodavnice (Microsystems) tog kucista nije bilo, a u cenovniku na Pcberzi ga ima? Sta mislite o njemu da li ga neko od vas poseduje i kakva su vam iskustva sa njim, da li je sexy i da li ima nesto slicno za taj novac i gde ga ima kod nas?
Imam ja to kuciste,uzeo ga polovno al kao novo,mogu ti reci sve pohvale za njega,ima kulera kolko ti dusa iste a onaj veliki na vrhu razvaljuje! Ako imas kinte za njega i ako ga nadjes negde kupuj..
:: :: Imam ja to kuciste,uzeo ga polovno al kao novo,mogu ti reci sve pohvale za njega,ima kulera kolko ti dusa iste a onaj veliki na vrhu razvaljuje! Ako imas kinte za njega i ako ga nadjes negde kupuj..
:: Mnogo me zanima ovo kuciste i ima ga samo na jednom mestu ali kad sam otisao na sajt te prodavnice (Microsystems) tog kucista nije bilo, a u cenovniku na Pcberzi ga ima Alti je zvanicni zastupnik TT-a za Srbiju... http://www.alti.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=52&Itemid=63 Mozes da ih kontaktiras,ali su pre par dana na lageru imali samo Soprano... :: Sta mislite o njemu da li ga neko od vas poseduje i kakva su vam iskustva sa njim, da li je sexy i da li ima nesto slicno za taj novac i gde ga ima kod nas Iskreno ovo kuciste mi lici na jeftinu kopiju TTa...To kazem zato sto sam od TTa navikao samo na proizvode vrhunskog kvaliteta i najkvalitetniju izradu...TT V9=plastika,plastika,plastika. Ako kojim slucajem nadjes V9 BlackEdition je mnogo bolje izrade... A slicno kuciste samo mnooooogo kvalitetnije izrade je TT ElementS i ono sto stvarno lici na priozvod jedne ozbiljne firme kao sto je Thermaltake...Po meni je ElementS mozda i najlepse kuciste koje sam do sad video.
Pa meni se svideo V9 zbog providne strane i onako lepo je dizajniran, sada jeste to zbog plastike ali jel on ceo od plastike? a elements je ovako malo profesionalnije odradjen sad me jedino nervira sto nema providnu stranu pa ako bih kupio neki dobar kuler za cpu ne bi se video, ali zato je tu 23cm ventilator. A jel elements izgradjen od aluminijuma, npr ona prednja vrata od cega su i malo mi fuserajski izgleda onaj deo gde se nalaye power dugme usb... Ali lepo je kuciste stvarno mogli su ona prednja vrata da malo dorade da stave jos nesto neki dizajn nekog zmaja ili da napisu vodoravno elements ili nesto tako. A kolika je cena kod nas i ima li ga uopste kod nas.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.