imam msi 945p neo (maticna) intel pentiun D 3.4 (procesor) ati x600pro (graficka) 2x256ddr2 geil i 512ddr2(memorija) wd 80gb sata (hard disk) dvd rezac. radio sam test treba mi 480 wati.ali pitanje koje da uzmem
:: Ne treba ti kvalitetno napajanje vec jace napajanje (400w ili vise :: :: :: Neshto si pogreshio , covek ima napajanje od pravih 360W i mashinu koja troshi kao upaljac, ne preko 200W. Moja preporuka je LC Power 550W za 50e, dosta je jako, veoma tiho i ne greje se.
pa ja mislim da je shodno spoljnoj temperaturi ovh dana bilo cudno da se ne greje ??? pazi i meni je napajanje (coolermaster 380W) bacalo vrelo ko pecnica i to u sred zime dok sam imao neko `konzerva kung-fu` kuciste a sad kad sam sve spakovao u `asus ta210` sa istim napajanjem naravno, ono u najgorem slucaju izduvava mlako. jer taj vazduh za napajanje se vuce iz unutrasnjosti kucista tako da i pre no sto dodje na trafo on je topao, a sad kad sam stavio `fancy` kuciste temp. procesora mi je za 5-6 stepeni niza time i vazduh unutar kucista i sad mi napajanje vuce hladniji vazduh no pre i naravno i izduvava hladnije.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.