Ovako.... Treba mi napajanje za sledecu MMedia masinu, CPU 5000+ BE PLOCA Integrusa 690G TV-Kartica Zvucna LAN (znaci imam i na ploci i ovu pci) jedna optika, bluetooth, stampac, skener. 1xHDD i za koji dan uzimam jos jedan, ali prvo napajanje.
znaci treba mi neko extra tiho napajanje, cuo sam par LC Power stvarno se necuju uopste, ali nekako mi se ne kupuje lc , video sam nekog CM 380w sa 12cm ali neznam koliko je bucan. Znaci treba mi neko provereno tiho napajanje koje ce bez problema da gura doticnu masinu (nece biti upgrade grafike) tako da mi ne treba 6pin, i max cena da bude do 3400-3500din naravno moze i jeftinije jos bolje, da ne bacam pare ako nemoram!
Ma uzmi lepo LC POWER GP2 6550 550W v2.2 - 4000din. Kad vec uzimash novo napajanje uzmi jace, tako da kasnije nemash problema, ako npr dodash graficku, josh jedan HDD, OC procesor.... Ovo napajanje ima kuler 14cm, veoma je tiho i hladno. Meni gura mnogo jacu masinu.
A što da ne uzme onda modularno gigabajtovo napajanje od 1KW, vidiš da mu je budžet 3500din a i LC od 400W će mu biti prejako za tu mašinu a istog je tipa i kvaliteta kao 550w (osim što je malo manje snage)
Nemoj na silu, uzmi veći čekić
:: Ma uzmi lepo LC POWER GP2 6550 550W v2.2 - 4000din. Kad vec uzimash novo napajanje uzmi jace, tako da kasnije nemash problema, ako npr dodash graficku, josh jedan HDD, OC procesor.... Ovo napajanje ima kuler 14cm, veoma je tiho i hladno. Meni gura mnogo jacu masinu.
Ali ti ne razumes da on MORA da overklokuje masinu, jer koja je svrha kupovine racunara ako neces da ga overklokujes???
:: A što da ne uzme onda modularno gigabajtovo napajanje od 1KW, vidiš da mu je budžet 3500din a i LC od 400W će mu biti prejako za tu mašinu a istog je tipa i kvaliteta kao 550w (osim što je malo manje snage :: :: Nemoj na silu, uzmi veći čekić :: :: :: Ma uzmi lepo LC POWER GP2 6550 550W v2.2 - 4000din. Kad vec uzimash novo napajanje uzmi jace, tako da kasnije nemash problema, ako npr dodash graficku, josh jedan HDD, OC procesor.... Ovo napajanje ima kuler 14cm, veoma je tiho i hladno. Meni gura mnogo jacu masinu.
PA ne znam zasto bi kupio CM iz te low end klase a ne LC kad su mnogi modeli lc-a u klasi do 50e BOLJI od tog Cooler mastera...Moj predlog je LC Power LC5550 V2.0, 550W ATX 2.0, 12cm fan znaci novija serija za crnim oklopom, kosta oko 3500din, puna kapa za tebe, sluzice i za neki upgrade po potrebi, i tiho je
I ja imam LC 6550 GP ali ono izlazi iz tvog budžeta. Ali isto tako sam kumu stavio LC od 420 W koje je takođe ultra tiho i uklapa se u tvoj budžet, a i on tera daleko jaču mašinu od te tvoje, tako da za snagu nemaš brige. Pozdrav Skid
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.