Svako ko igra counter strike ili nesto slicno zna da mu je bitan mis i da li je laserski zbog tacnosti i koliko ima DPI itd.E pa ja sam prosle godine u avgsutu uzeo doticni mis A4 TECH X750BF i posto sam cuo da kazu da je odlican mis , da ima 2500 DPI , da ima multi funkcionalne tastere i da je kazu dobar za counter .Sve je to lepo ali sada je poceo da kenja i to opasno .Tj cini mi se da vise nije precizan odnosno na nekih 5 mm od podloge kada drzim mis iznad nje strelica dosta igra tj skakuce , kada pomeram mis levo desno radi dobro ali cim hocu da naciljam nesto daleko ili da kliknem na neki sitan text malo mi POINTER pobegne , da li neko zna o cemu se konkretno radi ili je zakljucak da je jednostavno LASER PUKOOOO !?
Taj koji ti je rekao da je A4 dobar za bilo sta, nije normalan. To je djubre budzetno i nista vise. Na tastaturi i misu se ne shtedi nikad, i zato uvek uzimaj Logitech ili Razer, nema treceg... __________________ Scourge of PCBerza
Da dam na primer za Logitech G9 minimum 7k,ne pada mi na pamet!Logitech je precenjen,takodje im i kvalitet opada.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Taj koji ti je rekao da je A4 dobar za bilo sta, nije normalan. To je djubre budzetno i nista vise. Na tastaturi i misu se ne shtedi nikad, i zato uvek uzimaj Logitech ili Razer, nema treceg.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Roccat i SteelSeries su takodje odlicni. A4Tech ima krs tastature, ovaj mis sam video kod drugara i meni fino deluje.
Nije da je kvalitet ovih navedenih ali za tu kintu dobijes i vise nego sto bi ocekivao. Jedino mi je malo taj DPI sumnjiv ..Kao 2500 a toliko kesa.
Vi koji ga imate, koliko je brz na 2500 ? Jel preleti 2500 pixel-a za 1 inch ?
@kobe, ja citam ali ne shvatam problem ? Kada hoces da potrefis neki pixel on ti predje preko 2-3 ?
:: Taj koji ti je rekao da je A4 dobar za bilo sta, nije normalan. To je djubre budzetno i nista vise. Na tastaturi i misu se ne shtedi nikad, i zato uvek uzimaj Logitech ili Razer, nema treceg.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Pogledaj u podesavanja za mis. Imao sam pre par godina isti problem sa LOGITECH misom, uzeo sam 10 komada i svaki put isti problem. Mislim da je nesto bilo stiklirano u opcija, kada sam to iskljuci bilo je sve ok. Znaci isto je strelica bezala kad trebam da otvorim nesto.
Inace mis je fenomenalan, takodje ga posedujem, samo X-710FS sa max 2000dpi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.