Koliko su ovo kvalitetna napajanja? Imam jedno od 380W i hteo bih da ga stavim na X2 4800+ @2,9GHz,2x1GB KVR,250GB+80GB na Foxconn 690G ploci,a koristim integrisanu graficku... Fora je samo sto ima 20 pin napajanje za plocu,pa bih morao da kupim onaj adapter 20 na 24 pina za njega...
Biće sasvim dovoljno. Em je integruša, em CPU nije neki potrošač. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Koliko su ovo kvalitetna napajanja :: Imam jedno od 380W i hteo bih da ga stavim na X2 4800+ @2,9GHz,2x1GB KVR,250GB+80GB na Foxconn 690G ploci,a koristim integrisanu graficku.. :: Fora je samo sto ima 20 pin napajanje za plocu,pa bih morao da kupim onaj adapter 20 na 24 pina za njega.. :: :: Open source software rules!!!
Znam ja da je 380W dovoljno za ovi masinu,samo sam pitao koliko su kvalitetna njihova napajanja? Imam utisak da je odlicno po kvalitetu izrade,jer je mnooogo drugacije i kvalitetnije od kineza...Bar lim i sama izrada,a sad kakvo je unutra...To vec vas ostale pitam :D
Nikad cuo za UP, baci neki link ka njemu ili slike...24pin konvertewr ces tesko naci, gotovo nikako...ali ti i ne treba jer u 99% slucajeva radi bez toga, smo udenes 20pin i P4 konektor i furaj...
:: Znam ja da je 380W dovoljno za ovi masinu,samo sam pitao koliko su kvalitetna njihova napajanja :: Imam utisak da je odlicno po kvalitetu izrade,jer je mnooogo drugacije i kvalitetnije od kineza...Bar lim i sama izrada,a sad kakvo je unutra...To vec vas ostale pitam : :: :: Open source software rules!!! :: ::
Zabola ti opera ruter ? Uopšte nije loše. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Meni tek sada proradilo kada sam upucao ruter pa ponovo ukljucio, ostalo mi je radilo sve osim ovoga. Pa ne deluje los :: :: :: :: Pa mi i FF i Opera i Safari otvaraju stranu odmah sa 768/128 : :: :: :: :: Open source software rules!!! :: :: :: ::
Ma skinuo sam oper pre par meseci, ovde je samo FF i IE a na drugom sa Chrome nisam prpbao...Operi se vracam kada izadje 10f
:: :: Zabola ti opera ruter ? :: Uopšte nije loše :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Meni tek sada proradilo kada sam upucao ruter pa ponovo ukljucio, ostalo mi je radilo sve osim ovoga. Pa ne deluje los :: :: :: :: :: :: :: Pa mi i FF i Opera i Safari otvaraju stranu odmah sa 768/128 : :: :: :: :: :: :: Open source software rules!!! :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.