E ovako....imao sam mis a4tech SWOP-35 njega sam koristio do pre nekih godinu dana,radio je normalno,posle toga sam kupio novi gamerski mis koji sam koristio,i crko mi je danas :D i danas pokusam da ubacim stari a4tech SWOP-35,i nece da radi,ali kad upalim svetli mi laser? u cemu je problem,restartovao sa komp par puta on isto nece,a opet svetli laser,driveri za njega ne postoje.....sta da radim? a treba mi hitno mis,mrzi me da kupujem.
Koji gejmerski miš je rikno ? Skini njegov softver (ako ga si ga instalirao), možda ti on pravi problem. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Nadam se da si ga bocno u zeleni, ne u lčjubičasti PS/2. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: I meni je radio bez problema ovaj sto mi je riknuo-on je preko usb porta...ali ovaj drugi nece,on je preko PS/2... inace os je XP 32bit SP :: ::
hahaha..zar sumnjas u mene? onda mi ne bi radila tastatura
:: :: Nadam se da si ga bocno u zeleni, ne u lčjubičasti PS/2 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: I meni je radio bez problema ovaj sto mi je riknuo-on je preko usb porta...ali ovaj drugi nece,on je preko PS/2... inace os je XP 32bit SP :: :: :: ::
PS/2 može u BIOS-u da se ugasi, može da rikne, mogu pinovi ga se oštete.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: ima jos neko neku ideju u cemu je problem?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.