Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
pomozite ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STRANA 1 OD 1
stewajz pomozite ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.2006. 13:41 T1768

status: user
broj poruka: 2

na poslu imam lexmark-ov all in one x3330! i neko mi je maznuo kertridze sa bojom zajedno sa onim drzachem! iliti sve je povadio misleci da moze da muradi nesho sa tim!! pa reko mozda vi znate gde mogu da pazarim samo taj drzach za kertridze!!!! hvala vam puno u napred!!!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko VIC 13.05.2006. 08:49 #5982

broj poruka: 6645
Liči na vic kad se pajkani vraćaju s Kosova i nose tastaturu da je prodaju u komisionu kao "kompjuter".... ako Lexmark nema (a mislim da kao žnj firma za mene nema) zvanični servis ovde... onda samo da postaviš oglas ovde na berzi da ti treba syeBBanni dotični štampač... ili, da prokljuviš da li isti držač ima i na drugim modelima Lexmark-a (za očekivati je) iz iste generacije - godine izlaska.

P.S. Već vidim buduću sliku iz tvog officea: novi štampač, a na njemu nitnovani metalni držači i katanac od 0,5kg na poklopcu štampača...
stewajz tako ce i biti 15.05.2006. 14:25 #6020

broj poruka: 2

mislim da se slazem sa tobom a i lexmark je stvarno propala investicija novo shtampach ce biti obmotan bodljikavom zicom kroz koju je pushtena el. struja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aandric odustani dok mozes 15.05.2006. 15:08 #6021

broj poruka: 10

Kod nas NE POSTOJI zvanican servis za Lexmark i jedina stvara koja moze da se uradi je da se naruci komplet sa glavom. NE PRODAJE SE ODVOJENO..
Informacija je iz njihovog predstavnistva iz Becha (rodjak tamo radi) tako da dalje nisam siguran sta ciniti.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs