Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
USB NIJE PUKAO ALI STA SE DESAVA ???
STRANA 1 OD 1
kobe USB NIJE PUKAO ALI STA SE DESAVA ??? 24.05.2009. 16:05 T17586

status: user
broj poruka: 427

Imam novu plocu vec mesec i po dana u pitanju je J&W 780 UVD (+128) i sad ne secam se da sam ubacivao neki usb od kako sam stavio plocu. Plus imam dodatni usb konektor sa jos 2 usb priljucka koji mi je pozadi . I tako dodje drugar kod mene ubaci usb flash NA PREDNJI USB i desava se sledece , dole u toolbaru se pojavi usb , i kad sam usao u MY COMPUTER da bi pristupio podacima on ga ni ne vidi u my computers ????!!!! A da stvar bude gora posto imam NOKIA telefon i imam PC SUITE da bi mogao da prebacujem podatke i ostalo on se odma prepozna na bilo koji USB PRIKLJUCAK i normalno mu pristupim iz MY COMPUTER ! LOLLLL da li neko zna o cemu se ovde radi , ortak kaze puko ti windows ali ja ne verujem jer sve drugo radi ! instalirao sam ponovo USB DRIVER I NECE??? HEEEEEEELP
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE To si vec jednom pitao... 24.05.2009. 16:08 #116607

broj poruka: 5704
Jesi probao neki drugi stick?

Upucaj OS i od nule instaliraj WinXP SP3

darkoc78 re: 24.05.2009. 17:17 #116617

broj poruka: 467
To si vec pitao jednom, ocigledno i dalje imas isti problem. Probaj da otkacis prednje usb-ove pogotovo ako imas neko jeftino kinesko kuciste. Neverovatne stvari se desavaju sa portovima na tim jeftinim kucistima.
Svakako mozes da uradis i sto kaze Machine, instaliraj ponovo win pa vidi onda sta se desava, a takodje bi bilo dobro da probas i sa jos nekim usb diskom.
dorabi1 jel` radi 24.05.2009. 17:44 #116625

broj poruka: 939

kad ga zabodes pozadi,mozda nema dovoljno napajanja na frontalnim konektorima?
Equinoxe Re: 24.05.2009. 18:22 #116635

broj poruka: 12057

Osnovno pitanje je da li zadnji portovi (na ploči) rade kako treba ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

kobe hmm 24.05.2009. 18:28 #116637

kako mislis bax da li rade ? pa rade cim radi i taj dodatni usb sa 2 konektora verovatno radi a ?
MaliAbner Re: hmm 24.05.2009. 19:08 #116643

broj poruka: 7769
Covece zelis li ti da resis problem ili ne?
Ako zelis budi malo koperativniji a manje zajedljiviji.
Bax te lepo pitao da li taj fles radi kad ga zabodes pozadi direktno na plocu, bez ometanja preko kablova. Koliko se secam i ja sam te to pitao kad si prosli put postovao temu, zar ne?
Moguce da prednji portovi ne dobijaju dovoljno struje za flash a da telefon posto ima svoju sopstvenu bateriju ni nema potrebu za dodatnim izvorom struje.

Tako da je postavljeno pitanje da li u radi na portovima direktno na ploci sasvim koretno pitanje.

Sem toga komsija je imao prilicno problema sa 2.5` usb fijokicom bas zbog napajanja sa usb portova ali je zato moja 3.5` fijokica radila bez problema.

Imam jos jedno pitanje da li si sigurn da taj USB flash uopste i radi, kod mene na poslu masa diskova ne radi a ima iste simptome kao taj pomenuti sistem prijavi usb external diski ali ga ne moze iscitati. Vrlo moguce da je bio neki U3 kome su obrisani bitni fajlovi za prijavljivanje na sistem. Ko sto rekoh ima takvih dvadesetak i kod mene u fijoki je jedan takav, od tada nikad vise sandisk.

Tomato Republic Of Serbia !!!

::
:: kako mislis bax da li rade ? pa rade cim radi i taj dodatni usb sa 2 konektora verovatno radi a ?
FatZadd ... 24.05.2009. 19:09 #116644

broj poruka: 140

Malo si konfuzan,ali...

Kao sto su vec pitali,da li si probao drugi stick?

Da li si probao taj usb na drugom racunaru?

Da li si probao taj isti USB da formatiras na drugom racunaru?

kobe aaa 24.05.2009. 19:57 #116655

pa probao sam drugi stick znaci ne samo moj i nece i nece znaci na kucistu imam 6 usb-a 4 pozadi i 2 napred i svuda gde ubacim i pozadi i napred znaci nigde mi ne cita u MY COMPUTER da je ubacen neki usb znaci nista a telefon gde god da utaknem svida ga vidi ja ne kapiram , cak kad utaknem usb cuje se i onaj zvuk raspoznavanja usb-a .Mada dok ne reinstaliram windows nista izgleda tek onda cu znati da li je do ploce ili ne jel tako ??
xenox Moze da bude i virus 25.05.2009. 08:31 #116789

broj poruka: 1400

koji napadne na flash odmah po ubacivanju pa ti se zabuni win.

Pogledaj u Disk Managementu da li se pojavio flash.
Mozda samo nije dodeljen drive letter flashu.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs