Imam neki pqi ne znam tacno ni koji je flash .. uglavnom 8GB .. problem nastaje kada sam pokusao da kopiram fajl od 4.5GB `*.iso` na njega . Kada pokusam normalno da ga preko total commandera kopiram , dodje do 93% i izbaci mi ` you don`t have enough disk space ` i tako stalno a flash drive prazan , kada pokusham preko windows explorera nece cak ni da zapochne kopiranje odmah izbaci da nemam dovoljno prostora . Pokusavao sam formatirati flash na Fat16 nije uspelo ( preveliki sam za Fat16 kazhe ) . Operativni sistem windows XP , intel ICH5 usb2.0 kontroler . Pokusavao sam razne metode medjutim nista nije uspevalo .
Ljudi koji vise ovde po berzi, valjalo bi već da koriste commander, fajl splittere ili win-rar-zip-ove, bar povremeno. Nisi osuđen na formatiranje u NTFS (iako je to u stvari pravo rešenje), npr. ako fleš nije tvoj i tako nešto.... pa jednostavno taj iso fajl razbucaj na nekoliko manjih... commanderom, file splitterom, arhiverima... samo da su manji od 4 Gb.
I to bi bila privremena solucija , medjutim flash nije moj nego ortakov a da njemu tako podelim iso format na 4 Rar parta ne znam dal` bi umeo da raspakuje :D
Stick nije moj , nebi zalazio u bilo kakvo proveravanje ili bilo sta drugo ( za shta nisam placen realno ? )
Mada resicemo tako sto cu poslusati Pisko-a :) i splitovati fajl u 2 x 2.25Gb i jednostavno ga kopirati . to moze verovatno da izdrzi . Pozz i hvala na brzim odgovorima . May the nForce be with you ^^ :p
u my computer desni klik na Pqi pa properties>hardware>pa oznacis PQI>properties>pa oznacis karticu `policies:>i potvrdis `optimize for performance` >OK.
Kad se vratish u my comp moze da se formatira u NTFS.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.