Ljudi o cemu se ovde radi ili sam ja lud ili mi noge smrde ! Imam novu plocu vec mesec dana u pitanju je J&W 780 UVD (+128) i sad ne secam se da sam ubacivao neki usb od kako sam stavio plocu plus imam dodatni usb konektor sa jos 2 usb priljucka koji mi je pozadi . I tako dodje drugar kod mene ubaci usb flash , dole u toolbaru se pojavi usb , i kad sam usao u MY COMPUTER da bi pristupio podacima on ga ni ne vidi u my computers ????!!!! LOLLLL da li neko zna o cemu se ovde radi , ortak kaze puko ti windows ali ja ne verujem jer sve drugo radi ! instalirao sam ponovo USB DRIVER I NECE , POMOC ?
Takve stvari su tipične za neki Windows Server koji verovatno nemaš , ali poenta je kako se to reševa. Desni klik na My Comp, manage, Disk Management, Pronađi tu tvoj USB i dodeli mu neko slovo.
Prokopaj po google-u (ako ti se to stalno dešava) kako da nateraš Windows da automatski dodeljuje Drive Letter.
Ako to radi svaki USB port i sa svakim uređajem, pukli su: drajveri za chipset / sam Windows. Ako nije ni jedno od ta dva, reklamacija.
Inače sam veliki fan J&W-a......ne u stvari to je u panjevima. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ista situacija se desila i meni pre manje od mesec dana. Opcija preko Disk Management nije mogla da pomogne jer se flash drive cak i tamo nije video niti je moglo da mu se dodeli slovo.
Nateko sam trazeci resenje ali nema niceg boljeg od ultimativnog resenja.
Format C: i Windows reinstall je resio problem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.