sta mislite o ovom napajanju, mozda neka preporuka sa slicnom cenom -4900- i ne manje od 450w, hvala
p.s. problem je sto imam bonus oko 5000+ za napajanje u jednoj radnji a oni uzimaju samo od pakoma, pina, altija i lista tako da mi je suzen izbor a novac ne mogu da podignem, ovaj codegen od 400w radi ko sat vec skoro 2 godine ali otkad sam uzeo 3870 posle pola sata igranja se pregreva i izbaca iz igrica,
Za 50-tak evra bolje ti je Thermaltake W0093 500W ili OCZ StealthXStream OCZ500SXS 500W. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Za 50-tak evra bolje ti je Thermaltake W0093 500W ili OCZ StealthXStream OCZ500SXS 500W :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: Uzmi tog Chieftec-a. Ja sam do pre 6 meseci imao jedan od 420W (kada sam presao na Thermaltake od 600W) i radio je posao bez problema duze od dve godine (ziv je i ispravno funkcionise i dan-danas, na drugoj makini).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.