Ako neko zna gde se moze naci neka prodavnica sa najboljom ponudom kompjuterskih kablova? Konkretno sto me interesuje je onaj adapter za PCI-E (Graficke karte) koji od 2 molexa se zavrsavaju u 8-mo pinski prikljucak ili verzija sa 2x 6pinska koji se isto zavrsavaju u 8-mo pinski.Za sada gde sam gledao nigde nisam nasao :(. Hvala unapred.
mislim da nemas sanse. ja sam jurio isti taj kablic ali mrka kapa. Jedino su MSI i HIS davali taj kablic (wx6 pin na 1 8pin ili 2 molex na 8pin) uz 2900XT i 2900pro. Ja sam taj problem resio tako sto sam kupio napajanje sa 8pin i 6 pin strujom . Mislim da neces naci to u prodaji vec samo u nekom vecem servisu.
Mogucce da ga ima u Kanibalu,u bloku 44?!Koliko ja znam...kod njih mozzesh i da poruchish da ti naprave kakav god hoccesh kabl!Nacciccesh telefon u zzutim stranama!
Jjje llli ttti mmmmmmuccassss iiiiillli staaa ? Salim se, naravno...
Kabal mozes napraviti i sam, a nije lose ni da odes da ti naprave ljudi koji su to vec radili...
Ja sam uz svoju graficku dobio kabal 6pin=>8pin a i na napajanju imam 2*8pin-ska...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: :: :: Mogucce da ga ima u Kanibalu,u bloku 44?!Koliko ja znam...kod njih mozzesh i da poruchish da ti naprave kakav god hoccesh kabl!Nacciccesh telefon u zzutim stranama ::
BG elektronik, mozda ti se posreci. Ako nemaju, a nisi vest, pitaj bilo koji servis. Uz malo lemilice i kalaja namestice ti to do jaja. Mada preporucujem da sam probas.
Silken Elektroniks, Balkanska 35-39 Trzni Centar. Ako on nema, niko nema...
Imaju i sajt, ali nije bas update, pa tamo uzmi fiksni...
life`s a bitch...and then you die.
:: Ako neko zna gde se moze naci neka prodavnica sa najboljom ponudom kompjuterskih kablova? Konkretno sto me interesuje je onaj adapter za PCI-E (Graficke karte) koji od 2 molexa se zavrsavaju u 8-mo pinski prikljucak ili verzija sa 2x 6pinska koji se isto zavrsavaju u 8-mo pinski.Za sada gde sam gledao nigde nisam nasao :( :: Hvala unapred.
Zvao Kanibal,Silken,BG elektronik,Japan Elektronik i jos par servisa i interesantno kako nigde nema da kazem mizerno jednostavne stvari! Definitivno mi se smesi novo napajanje :(. Hvala svima na pomoci.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.