Posto mi je izgoreo kompjuter kao sto vecina vas zna, moram da kupim novo napajanje. Ovo mi se cini zanimljivim, ako ima nesto bolje u tom cenovnom rangu slobodno kazite.
600W OCZ StealthXStream (cuo sam za ovo da ima problem oko zujanja) 500W OCZ ModXStream PRO Modular 550W OCZ Fatal1ty Modular (moj favorit)
Kompjuter koji bi teralo napajanje je: e8500 (blago oc) Asus P5Q-L Pro 4 gb 800 MHz Gainward 4870 tri hard diska
Ja bi uzeo 550W OCZ Fatal1ty Modular, da li je ono dovoljno za ovu konfiguraciju, vidim da ovo napajanje ima SLI sertifikat.
Uzmi slobodno Ocz od 600W...Ja ga imam...Nema nikakvog zujanja...Zujanjeje bilo kod tih od 500W ili 550W...Nisam siguran,ali znam da se ovde neko zalio da mu je zujalo jedno od ta dva...
Zuji tom u glavi što ti je to rekao. On se u stvari toliko približio ventilatoru ga ga čuje, da je sebi odvlaio parče uveta a da i ne zna. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Jedan covek je isto potvrdio da se to zujanje desava kod ovog PSU-a. Iskren da budem,napajanje je necujno,to zujanje mi se desava mozda jednom u 2-3 dana i traje svega 5-10 min.To je ustvari kalem koji vibrira.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.