Imam sranje od stampaca canon mp160 tri u jednom e sad hteo sam da skeniram neku sliku ali ne mogu jer nemam ketridze u stampacu da li je moguce da nemogu da skeniram sliku jer nemam ketridze kao da cu je ja stampati?
nije sranje već odličan multipraktik. Da bi bilo šta radio MORAŠ da imaš OBA kertridža instalirana. Ako ti treba kao skener možeš da mu ubaciš i prazne zapekle-zacementirane kertridže, jedino moraju da budu elektronski ispravni. Oznake su im PG40 crni i PG41 kolor.
Isti slucaj,ali sa Canon MP180.Ima oba kertridza,ali prazna.Ne moze da skenira,niti da cita kartice s njega,potpuna blokada.Dokupim novi crni ketridz,ali i dalje prc.Naprava mi trazi i kolor,mamu mu maminu.
Ja sam greskom uzeo Black pg-37 i color Cl-38 ONI SU PUNI DA LI NEKO IMA OVE KOJI SU MENI POTREBNI NEBITNO PUNI PRAZNI DAJEM U ZAMENU POMENUTE
:: nije sranje već odličan multipraktik. Da bi bilo šta radio MORAŠ da imaš OBA kertridža instalirana. Ako ti treba kao skener možeš da mu ubaciš i prazne zapekle-zacementirane kertridže, jedino moraju da budu elektronski ispravni. Oznake su im PG40 crni i PG41 kolor :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ :: ::
Da li su ketridzi pg 37 i pg 40 compatibilni-isti samo sa razlicitom kolicinom mastila,jer vidim fizicki su potpuno isti. Gde bi moglo da se nadju ketridzi lexmark 28a i 34,moze na email.Hvala Unapred.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.