Nalazi se u mojoj mašini u servisu. Moj Forton je 300W, pravih. Gura Atlona LE1640 na NF560 ploči, 2 hard diska, 2 optike i grafiku ati 3850 (koja ima i dodatni priključak za struju). Sve radi extra, a pored ove grafike probavao sam i ati x1950pro, 7950X2 i više sličnih kartica i ovo 300W napajanje sve to gura bez problema. (memoriju i PCI kartice neću da ubrajam jer njih može da napaja i baterija)
Ovaj Slavuj me nasmeja mada ima pravo covek donekle..Hahahahahha.. @ivikit@ Problem koji ocekujes da resis neces moci na ovaj nacin dok neki useri ne promene svoj stav i malo manje budu rigorozni u proceni iz svojih licnih razloga.Treba biti objektivan.Trazi odgovor od usera koji su to probali kao sto ti je lepo napisao servispc.Sacekaj,mozda se jos neko javi ali mislim da ti je to dovoljno da resi tvoju dilemu za neke tvoje potrebe.
Ja sam umoran ko stoka pogrešno pročitao. servispc ti je rekao sve što ti treba. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Како сам видео да ме неко зове у помоћ похитао сам да дам прави савет. Заборави и на Баксово и на Машинино мишљење. Узми неко кинеско напајање из лоу енд класе. Та су најбоља. Ако случајно не знаш да га убациш у кућиште и повежеш, само позови Луку, он ти је најбољи.
ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
:: Pitaj nekog normalnog :: :: `Ma, ne čudim se ja njima, - što su nam ga zavukli :: Nego nama, - što smo im se naguzili :: (mali Mujo)
Da da... cujem da KME razbija koliko je dobro, bas razmisljam da se menjam sa nekim sa berze, dajem PC P&C 750W za bilo koji KME, i jos kada bi Luka hteo da poveze sve kako treba, bilo bi extra
_________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Како сам видео да ме неко зове у помоћ похитао сам да дам прави савет :: Заборави и на Баксово и на Машинино мишљење. Узми неко кинеско напајање из лоу енд класе. Та су најбоља. Ако случајно не знаш да га убациш у кућиште и повежеш, само позови Луку, он ти је најбољи. :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН :: :: :: Pitaj nekog normalnog :: :: :: :: `Ma, ne čudim se ja njima, - što su nam ga zavukli :: :: Nego nama, - što smo im se naguzili :: :: (mali Mujo)
`Ko se sali zlo ne misli` Za retardiranu temu i naslov, sta ti ocekujes? Da svi odu i kupe to napajanje da bi napisali svoje utiske...? Bruka je za retardirane postove. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: A vama ovo ovde služi za zajebavanje? Bruka.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.