Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Treba mi specifican lepak!
STRANA 1 OD 1
SkyFire Treba mi specifican lepak! 26.04.2009. 03:43 T17029

status: user
broj poruka: 18472
Da uprostim.Treba mi lepak koji se premazuje na glatke povrsine radi lepljenja istih na ravnu povrsinu.Takav lepak dobija specificno svojstvo kada se `osusi` i postaje nesto nalik lepljivoj gumi!Gde to da nadjem>?I kako se to zove?

I Want to believe - The truth is out there

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
WRC re 26.04.2009. 10:06 #110270

broj poruka: 181
Imas takve lepkove od wurth firme,oni su u pakovanju kao silikon,oznaka mu je k+d,ja sam ga video u sivoj boji i kad se osusi bude poput gume.
Koje materijale lepis?

WRC re 26.04.2009. 10:08 #110271

broj poruka: 181
i koja je namena tome sto lepis?

gile23 ... 26.04.2009. 12:01 #110280

broj poruka: 9121
Neki to jos zovu i silikon.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
philaemos ??? 26.04.2009. 13:19 #110290

broj poruka: 2743
Imam na poslu 2-komponentni lepak koji se premazuje preko elektronike, za zastitu od prasine hemikaluja, vlage itd
Kada hoces da ga skines samo uhvatis jedan kraj i one ceo odlepi kao parce gume (ne ostavlja tragove kao narodni silikon sa buvljaka).
Ako je to ono sto tebi treba?

gilopile Re: Treba mi specifican lepak! 26.04.2009. 13:54 #110296

broj poruka: 9459
Imas i neostik/Tigrokol.Jako dobro lepe,a kad se osuse nalik su gumenoj masi.Ali to sto si rekao specifican,moraces da preciziras za sta ti tacno treba.

Ako mislis da zalepis kuciste za plafon,ili slicno zbog nedostatka prostora,imas super lepak.Kada moze da zalepi coveka,moci ce i kuciste::)

:: Da uprostim.Treba mi lepak koji se premazuje na glatke povrsine radi lepljenja istih na ravnu povrsinu.Takav lepak dobija specificno svojstvo kada se `osusi` i postaje nesto nalik lepljivoj gumi!Gde to da nadjem>?I kako se to zove
::
:: I Want to believe - The truth is out there
doca80 Re: Re: Treba mi specifican lepak! 26.04.2009. 14:04 #110301

broj poruka: 3053
Eh,bre,pa vidi se ko je u mladosti bio `wild child` i razume se u lepkove Mislim da SkyFire-u nije ta vrsta namene bila na umu Hehehehe,shala mala..... Inace Wurth koji je WRC spomenuo ce raditi posao,a ima neki proizvod firme Loctite ali sam mu zaboravio ime...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: Imas i neostik/Tigrokol.Jako dobro lepe,a kad se osuse nalik su gumenoj masi.Ali to sto si rekao specifican,moraces da preciziras za sta ti tacno treba
SkyFire Ovako.. 26.04.2009. 14:07 #110302

Bas skoro svako od vas se susretao sa tim lepkom.Znaci nije silikon,nema veze sa tim!To je lepak tipa kada lepe limene,plasticne plocice na neke komponente i sl..Graficke karte(deo nekog oklopa) sa plasticnim delovima su zalepljene slicnim lepkom samo tanjim slojem.Kada odvoji zalepljenu povrsinu taj sloj je i dalje na komponenti i kada pipnes lepi se na prste...

@Zajebani76 je moj (M)idol@

gilopile Re: Ovako.. 26.04.2009. 14:21 #110306

Znam na sta mislis.Ali kako se zove...Naslicniji je neostiku,ali...

:: Bas skoro svako od vas se susretao sa tim lepkom.Znaci nije silikon,nema veze sa tim!To je lepak tipa kada lepe limene,plasticne plocice na neke komponente i sl..Graficke karte(deo nekog oklopa) sa plasticnim delovima su zalepljene slicnim lepkom samo tanjim slojem.Kada odvoji zalepljenu povrsinu taj sloj je i dalje na komponenti i kada pipnes lepi se na prste..
:: @Zajebani76 je moj (M)idol@
SkyFire Re: Re: Ovako.. 26.04.2009. 14:45 #110308

Jel lepljiv neostik kad se osusi?Gde to mogu da kupim?

:: Znam na sta mislis.Ali kako se zove...Naslicniji je neostiku,ali..
:: :: Bas skoro svako od vas se susretao sa tim lepkom.Znaci nije silikon,nema veze sa tim!To je lepak tipa kada lepe limene,plasticne plocice na neke komponente i sl..Graficke karte(deo nekog oklopa) sa plasticnim delovima su zalepljene slicnim lepkom samo tanjim slojem.Kada odvoji zalepljenu povrsinu taj sloj je i dalje na komponenti i kada pipnes lepi se na prste..
:: ::
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: @Zajebani76 je moj (M)idol@
gilopile Re: Re: Re: Ovako.. 26.04.2009. 14:56 #110312

Ne,ali kada sa njim nesto zalepis(lepi gotovo sve materijale),to ima da drzi kao `zmaj`.
Imas ka u svim drogerijama,prodavnicama boja,lakova...

Ono sto ti trazis su nalepnice,odnosno vrsta tankih dvoslojnih nalepnica koja lepi s obe strane.Ne znam kako se zovu i gde se mogu naci.

:: Jel lepljiv neostik kad se osusi?Gde to mogu da kupim
:: @Zajebani76 je moj (M)idol@
:: :: Znam na sta mislis.Ali kako se zove...Naslicniji je neostiku,ali..
:: :: :: Bas skoro svako od vas se susretao sa tim lepkom.Znaci nije silikon,nema veze sa tim!To je lepak tipa kada lepe limene,plasticne plocice na neke komponente i sl..Graficke karte(deo nekog oklopa) sa plasticnim delovima su zalepljene slicnim lepkom samo tanjim slojem.Kada odvoji zalepljenu povrsinu taj sloj je i dalje na komponenti i kada pipnes lepi se na prste..
:: :: ::
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: @Zajebani76 je moj (M)idol@
gilopile ... 26.04.2009. 15:02 #110313

Evo upravo otvaram jedan stari foto digitalac,da bi pristupio srafovima morao sam da skinem masku koja je zalepljena upravo tim lepkom sto ti trazis,i dalje je lepljiv.
Ako saznam kako se zove javljam.
Pitao bih sveznalicu gugla,ali kako.

SkyFire Re: ... 26.04.2009. 15:04 #110315

Isto sam se i ja zapitao pa sam zato temu i postavio.Ajde ako se setis ili saznas javi,bio bih ti zahvalan.

:: Evo upravo otvaram jedan stari foto digitalac,da bi pristupio srafovima morao sam da skinem masku koja je zalepljena upravo tim lepkom sto ti trazis,i dalje je lepljiv
:: Ako saznam kako se zove javljam
:: Pitao bih sveznalicu gugla,ali kako
dorabi1 treba ti.... 26.04.2009. 15:39 #110320

broj poruka: 939
dupla lepljiva traka,imas je u metrou,megamarketima,uradi sam,merkuru,buvljaku,prodavnici autokozmetike i sl.Licno sam koristio istu,proizvodjaca `tesa`,za lajsne na autu i drze carski,tako da ako ih nadjes uzimaj.Ako hoces da ponovo lepe kad skines nesto sa njih moras da ih cuvas od prasine da bi ponovo lepile.Isto tako i masnoca moze da im ubije lepljiva svojstva.
Bertoni evo reshenjaaaaa! 26.04.2009. 21:00 #110382

broj poruka: 80

Gotovo sam siguran da je u pitanju.....(chuju se Wagnerovi bubnjevi!)proizvod koji proizvodi renomirani proizvodjach Bison,a i svi majstori ga zovu Bison lepak!Po opisu....to je to!!!

SkyFire Re: evo reshenjaaaaa! 26.04.2009. 22:12 #110397

Gde to da nadjem?

:: Gotovo sam siguran da je u pitanju.....(chuju se Wagnerovi bubnjevi!)proizvod koji proizvodi renomirani proizvodjach Bison,a i svi majstori ga zovu Bison lepak!Po opisu....to je to!!
Bertoni Za SkyFire 27.04.2009. 08:57 #110457

broj poruka: 80

U principu ga mozzesh nacci u svim boljim farbarama,a predstavnishtvo Bisona je negde u V.Stepe?!Siguran sam da ga ima i na NBgd buvljaku!
SkyFire Re: Za SkyFire 27.04.2009. 11:34 #110481

OK.Hvala,nego jel to nesto skupo ili ne?Meni treba samo malo toga pa da ne bacam dzaba pare!

:: U principu ga mozzesh nacci u svim boljim farbarama,a predstavnishtvo Bisona je negde u V.Stepe?!Siguran sam da ga ima i na NBgd buvljaku
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs