Pozdrav Da li neko zna sa kojim uredjajem mogu da programu MS AutoRoute 2007 prosledim GPS signal? Koliko vidim on trazi GPS samo preko COM porta, tako da i na to treba obratiti paznju. Radije sam za takvu varijantu nego preko bluetooth-a, mada moze i neka konverzija usb->com, ako neko ima iskustva sa tim? Trazio sam neke varijante GPS (receiver/ locator) samo nisam siguran sta od toga moze da mi pomogne. Hvala.
Nisam te najbolje razumeo sta trazis, ali ja imam Prestigio GPS receiver koristim ga za mape na mobilnom i radi super(koristim Bluetooth za povezivanje).
Imam na laptopu instaliran MS AutoRoute 2007. Potrebno mi je da mu na neki nacin prosledim GPS signal da bi mi rekao gde se nalazim .) Elem, aplikacija ima mogucnost prijema signala preko COM porta, odnosno kad mu zelim da konfigurisem GPS on trazi externi uredjan na cop portovima. Mene interesuje mogu li na neki nacin, nekim GPS reciverom da mu prosledim taj signal, da li je neko koristio MS AutoRoute 2007 i GPS sa njim i kako.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.