Gledaj da bude Full Tower, zbog mesta i hladjenja.
Imam Antec P182. Kuciste je kvalitetno,dobro osmisljeno, svi hladnjaci dolaze uz njega, uz to su i jako kvalitetni sa svichevima na sebi za tri brzine, neverovatno necujno (imam u njemu 5 120-ica, chieftec-ovo napajanje sa 140mm hladnjakom i asus grafiku koja ima prilicno bucan vent na 100% brizini) , ALI je MID Tower i uzasna je guzva u njemu. Ne bi bilo lose da navedes konfiguraciju koju zelis da stavis u to kuciste, pa da vidimo da li je potrebno Full ili Mid kuciste.
CM Cosmos S je sasvim ok kuciste. Thermaltake Spedo (imas bas review na itsvet) mi se svidelo jako. Xasser je po meni previse saren ___________________________________________________________________ Withstand The Fall Of Time
Cosmos S je imao seriju problematičnih biometrijskih `dugmića` za power-on. To treba proveriti sa uvoznikom/prodavcem da li je ispravljeno. Inače je odlično kućište.
Antec P182, CoolerMaster HAF932 je sjajno kućipte, Sniper je sjajan, ATSC 840 je sotona bez koncurencije u tom cenovnom rangu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
I jedno i drugo kuciste su sr@nje.Plastikanerija do bola.Nisam gora kucista video u visokoj klasi.Znaci spolja gladac,unutra jadac.Stoji i ono sto je Bax rekao za dugmice oko Cosmos S! Ja bih izbegao i jedno i drugo i nasao neku alternativu kao covek.Znam da cu pogoditi ponosne vlasnike ovih kucista ali jednostavno ovo je moje licno misljenje i ja kvalitetno kuciste vidim drugacijim ocima.
Pa ne ozbilno.To su kucista za entuzijaste,znaci ljude koji su spremni da izdvoje i 200 i kusur eur za svog ljubimca. Ja sam vise tipa za Stacker,Thermaltake Armor +,Cooler Master ATCS 840,Cosmos 1010 i sl..
Meni bi jedan ATCS 840 bio sasvim dovoljan, mada mi se ne svidja sto sa svakim kucistem moram da pravim neki kompromis. Tako sa ovim ATCS-om bih morao da prihvatim da su Power On, Restart, USB etc. gore na kucistu, sto mi je odvratno i neprakticno. Ne volim da je kuciste na podu, trenutno mi je ovaj Antec pored stola na nekom nizem `ormanchetu` sto sasvim odgovara, jer su mi tasteri u visini ruke. Nije previsoko, a nije ni prenisko. Al opet kontam da je sve to navika, pa bih se i na ovo navikao, ipak, kuciste je, sto se dizajna spoljasnjeg tice, ruzno, ali je unutrasnjost neprevazidjena. ___________________________________________________________________ Withstand The Fall Of Time
Ako iko pita zasto, znace odgovor kad ga vidi uzivo i cim otvori prednja vratanca sve ce mu biti jasno. Teska su ko Stambol kapija, sarke ko na dedinom vojnickom koferu iz prvog svetskog rata i napred i pozadi veliki cincilatori, srafles (to se valjda podrazumeva) i naravno koferce za delove.
Lepota je subjektivna stvar ali skoro nisam video skladnije i prijatnije na oko od tog.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.