Elem, uzeo sam Chiefteca od 500W, i imam mali problem - ima SAMO 1 SATA kabl za napajanje... Koji ne moze da dohvati i do harda i do DVD-a. Prosto, ne znam za kakva su ga kucista pravili, ali ja ne mogu da uglavim uredjaje toliko blizu...
Dakle, da li postoje i gde ih nabaviti - neki produzeci, ili pak konvertori ATA -> SATA za napajanje. Verujem da tako nesto postoji, ali nisam upucen, eto do sinoc sam mislio da se na sva normalna napajanja stavljaju >= 2 SATA napajanja, al qrc...
Svaka kompjuterska radnja ima u rezervi (shteku) ili prodaji te kablove-konvertore, jer oni dolaze uz vecinu novih ploca kao opcija, e sad duzina im je oko nekih 12 cm pa ne znam dali ti je to dovoljno, za vece duzine ne znam.
zapravo vise sam hteo da znam da li uopste postoje... duzina nije presudna - poenta je samo da posto na 1 kablu imam 2 konektora koji su na rastojanju od 10-ak cm u vr` glave, oni ne mogu da dohvate do oba uredjaja... mislim da bi bilo koji dodatni kabl to resio. hvala na odgovoru, sad bar znam da trazim nesto sto ima na svakom cosku :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.