Da li postoji mogućnost da negde ponesem sliku sa sve ramom da se skenira, dimenzija 100x75cm, pri čemu još jednom napominjem da mi ne pada na pamet da ja vadim iz rama već hoću da se skenira sa sve ramom i staklom na sebi? Jel postoje takvi uređaji i ima li uopšte firmi koje se bave takvim stvarima?
Ja sam velike crteze (5m` duzine) nosio na skeniranjeu u KUP (ili bese CUP) to ti je na vracaru druga stanica posle slavije ali ima jedna njihova radnja i na bulevaru. Jedino sto su to bili crtezi a ne slika u ramu sa sve staklom.
Konkretnonisam siguran da to moze tako kako si ti namerio.
Ali moze tako sto ces naci nekoga ko ima dzigitalca sa mnogo megapiskela i stativ, no ipak ces morati da skines staklo zbog blica i osvetljenja (mada bi nekoliko lampi resilo svetlo).
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Da li postoji mogućnost da negde ponesem sliku sa sve ramom da se skenira, dimenzija 100x75cm, pri čemu još jednom napominjem da mi ne pada na pamet da ja vadim iz rama već hoću da se skenira sa sve ramom i staklom na sebi :: Jel postoje takvi uređaji i ima li uopšte firmi koje se bave takvim stvarima?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.