Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Skeniranje velikih slika
STRANA 1 OD 1
dbqp Skeniranje velikih slika 27.03.2009. 04:30 T16407

status: user
broj poruka: 1368
Da li postoji mogućnost da negde ponesem sliku sa sve ramom da se skenira, dimenzija 100x75cm, pri čemu još jednom napominjem da mi ne pada na pamet da ja vadim iz rama već hoću da se skenira sa sve ramom i staklom na sebi?
Jel postoje takvi uređaji i ima li uopšte firmi koje se bave takvim stvarima?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dbqp našao sam ali nije to to 27.03.2009. 04:34 #105506

broj poruka: 1368
http://www.bestcopy.hr/resources/bc_cjenik_sken_plast_form_kasir.pdf
po njihovom cenovniku ovo bi bilo oko 500 naših dinara ali mi se ne putuje do Zagreba zbog toga :)
MaliAbner Re: Skeniranje velikih slika 27.03.2009. 07:14 #105508

broj poruka: 7769
Eh da... veliki formti...

Ja sam velike crteze (5m` duzine) nosio na skeniranjeu u KUP (ili bese CUP) to ti je na vracaru druga stanica posle slavije ali ima jedna njihova radnja i na bulevaru.
Jedino sto su to bili crtezi a ne slika u ramu sa sve staklom.

Konkretnonisam siguran da to moze tako kako si ti namerio.

Ali moze tako sto ces naci nekoga ko ima dzigitalca sa mnogo megapiskela i stativ, no ipak ces morati da skines staklo zbog blica i osvetljenja (mada bi nekoliko lampi resilo svetlo).

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Da li postoji mogućnost da negde ponesem sliku sa sve ramom da se skenira, dimenzija 100x75cm, pri čemu još jednom napominjem da mi ne pada na pamet da ja vadim iz rama već hoću da se skenira sa sve ramom i staklom na sebi
:: Jel postoje takvi uređaji i ima li uopšte firmi koje se bave takvim stvarima?
Nashman ... 27.03.2009. 09:11 #105514

broj poruka: 146

Na Tašu,preko puta bazena,po dijagonali,rade skeniranje A0 formata.Možda mogu da odrade i tu sliku.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs