Postovane kolege, da li mozda neko zna gde i da li uopste moze da se nadje oprema za Chieftec kucista? Konkretno me interesuju one shinice za montazu optickih uredjaja i plasticni drzaci za 80mm ventilatore. Cini mi se da je neko vec pitao za tako nesto ali sada ne mogu da nadjem, a po internetu nalazim samo ventilatore i neonke.
Probaj Desk, List, Imtel, Gigatron (mada Shitatron nema 99% onoga sto napisu na sajtu) Pozz _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Vec sam pogledao po cenovnicima pomenutih firmi i nisam video te stvari. Da li je moguce da ih nemaju po cenovnicima, jer vidim da Imtel npr. ima dosta Chieftec kucista i stvarno mi deluje neverovatno da nemaju te sitnice.
True, true.....al zato možeš da naručiš ??!?! Treba mi #`$&$#` SAD !!!! Znači izvukao bi ga kroz slušalicu i naručio mu jednu pesnaju u njonju. Napišite lepo u cenovniku: nema na stanju, umesto što zajebavate narod.
List.....ima 90% Chieftec dodatne opreme koja može kod nas da se nađe. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: (mada Shitatron nema 99% onoga sto napisu na sajtu :: Poz :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: ::
pin computers, bg/ns. Oni imaju samo Chieftech,Cooler Master i Shitberry. ___________________________________________________________________ Withstand The Fall Of Time
Ma gledao sam i List i Pin i kao sto rekoh u cenovnicima (bar) ih nema. Nisam iz Bg-a inace bih se prosetao da proverim, zato sam i postavio temu - reko mozda je neko kupovao ili trazio pa zna gde ima. Hvala u svakom slucaju momci.
Nazovi EWE computers oni su uvoznici Chieftec-a, List su njihove maloprodaje, to u maloprodajama nema, ali u EWE servisu ima i to na kilo, traži nekog iz servisa i lepo mu objasni šta ti treba, moguće je da dobiješ i free of charge. Ja imam neke delove od CX i LCX serije, šrafove i plastike, ako ti baš to treba šibaj email.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.