Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Tastatura problem?
STRANA 1 OD 1
pmateja Tastatura problem? 17.03.2009. 15:25 T16224

status: user
broj poruka: 3
E ovako instalirao sam vistu i sad imam dva windowsa.Kad startujem racunar pita me da izaberem koji hocu xp ili vistu..Problem je u tome sto moj racunar ne vidi tastaturu u biosu tek kad prodje bios i onda nikako ne mogu da izaberem xp a ni da prekinem ono cekanje od 30 sekunde a posto mi vista stoji kao primarna on uvek nju izabere..Jel zna neko mozda kako to da resim?Mozda da skinem neki driver sa neta.E da tastatura mi je na usb-u.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Saske ... 17.03.2009. 15:35 #103633

broj poruka: 1117
pa ako ti je to USB tastatura, onda ces morati da nadjes neku obicnu, da udjes u bios i da enejblujes USB Legacy support...ili USB keybord support...ili tako nesto slicno se zove...najcesce je Legacy...

Overclocking is the way of life!!!

pmateja .. 17.03.2009. 16:08 #103647

broj poruka: 3
Ok samo da pitam jos nesto malo pre sam nasao neki easy transfer na visti pa mislim da sam video nesto da me odatle prebaci na xp.Samo dal cu moci da se vratim posle.hvala na brzom odg. pozz
gman il.i 17.03.2009. 20:06 #103702

broj poruka: 1111
nadji adapter usb>ps2
ja tako koristim tastaturu, bas zbog tih tripova
a mis na usb
mada kad upalis usb keyboard support resices taj problem

ulsi

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs