Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Tastatura problem?
STRANA 1 OD 1
pmateja Tastatura problem? 17.03.2009. 15:25 T16222

status: user
broj poruka: 3
E ovako instalirao sam vistu i sad imam dva windowsa.Kad startujem racunar pita me da izaberem koji hocu xp ili vistu..Problem je u tome sto moj racunar ne vidi tastaturu u biosu tek kad prodje bios i onda nikako ne mogu da izaberem xp a ni da prekinem ono cekanje od 30 sekunde a posto mi vista stoji kao primarna on uvek nju izabere..Jel zna neko mozda kako to da resim?Mozda da skinem neki driver sa neta.E da tastatura mi je na usb-u.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mikac962 Re: 17.03.2009. 18:55 #103682

status: user
broj poruka: 555
Da li si siguran da si u BIOS-u ukljucio podrsku za USB tastaturu? Ako nisi, ukljuci, i trebalo bi da radi. Ako meni tadi wireless tastatura koja koristi USB blue tooth konekciju, mora da radi i tvoja tastura koja je na kablu.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs