Ma odusevio sam se iako ne znam kako radi jerbo nisam imao prilike da ga probam. Za oko 870 din u jednom od mega shopowa - skraceno Me. Cash and.... USB Wireless Video/audio sender sa jedne strane USB Transmiter a sa druge Scart `prima` do 30 metara - ovih dana ce zet da ga kupi pa cu da javim...ali stvarno je za Dz ako radi posao !
:: Ma odusevio sam se iako ne znam kako radi jerbo nisam imao prilike da ga probam. Za oko 870 din u jednom od mega shopowa - skraceno Me. Cash and.... USB Wireless Video/audio sender sa jedne strane USB Transmiter a sa druge Scart `prima` do 30 metara - ovih dana ce zet da ga kupi pa cu da javim...ali stvarno je za Dz ako radi posao ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.